A JE TO TADY! Hanychová se Soukupem oznámili termín | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

A JE TO TADY! Hanychová se Soukupem oznámili termín

Tady se bude natáčet nová reality show Agáta Jaromíra Soukupa.
Tady se bude natáčet nová reality show Agáta Jaromíra Soukupa. (Instagram)

Bylo zřejmě jen otázkou času, kdy dají Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53) hlavy dohromady a začnou uvažovat o společném pořadu.  To, co bylo ještě nedávno pouhou myšlenkou, už má nyní reálné obrysy, a dokonce i prostory. Diváci TV Barrandov se mají nač těšit!

První společné živé vysílání na instagramovém účtu Agáty Hanychové nadchlo mediálního magnáta Jaromíra Soukupa natolik, že se rozhodl podobný koncept uvést i »u sebe« na TV Barrandov, tedy v poněkud větším formátu. Že by tito dva mohli mít vlastní reality show, napadlo jednoho z Agátiných sledujících. Slovo dalo slovo a podle informací Blesku je z nápadu již reálný projekt s očekávaným názvem Agáta Jaromíra Soukupa. Ten si Agáta i přes pochyby Jaromíra prosadila. Inspirací byl pro ni popisek grafika Tomáše Břínka (40) alias TMBK u jeho fotokoláže.

Rozhovor s Agátou Hanychovou: 

Video se připravuje ...

Na Instagramu již vznikl profil pod tímto názvem, na němž se dvojice pochlubila prvními snímky z připravované reality show. Fanouškům postupně odkrývají studiová místa, mezi kterými je zatím obývák a kout s boxovacím pytlem. Reality show bude mít premiéru již 5. září. Vysílat se bude ve 21:30 od pondělí do středy . Jak Agáta vtipně podotkla, mohou její fanynky na Barrandov plynule přepnout po odvysílání Výměny manželek konkurenční TV Nova. Následně ji Jaromír taktně opravil s tím, že se Výměna na podzim vysílat přeci nebude.

Agáta se pochlubila, jak Jaromír vaří.

Video se připravuje ...

Názory na další pořad Jaromíra Soukupa jsou pochopitelně různorodé. Příznivci tohoto nevšedního páru se těší, jiní toto spojení vnímají jako propracovaný marketingový tah, který oběma přidá na popularitě. Tak jako tak je patrné, že o sledovanost ať už z upřímného zájmu, či zvědavosti nebudou mít Agáta ani Jaromír nouzi.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.