Járo, byl fofr! Už jsem těhotná, prohlásila Hanychová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Járo, to byl fofr! Už jsem těhotná, prohlásila Hanychová

Agáta s Jaromírem prý prožila ty nejhezčí prázdniny.
Agáta s Jaromírem prý prožila ty nejhezčí prázdniny. (Instagram)

I když to ze začátku vypadalo, že si Agáta Hanychová (37) vztahem s Jaromírem Soukupem (53) potřebuje navýšit platformu fanoušků, teď už je na slunce jasné, že je to láska jako trám. Dokonce padla slova i o těhotenství. Že by si Agáta přivezla suvenýr z Marbelly? 

Hanychová se od Soukupa celé léto skoro nehnula. Pár si užíval slunce a moře v Soukupově vile ve Španělsku - chvíli s celou rodinou, dalších 14 dní bez ní. Plynule se poté vydali na další část své prázdninové mise a odletěli spolu do New Yorku. Nešlo si ale nevšimnout, že to Agátě v poslední době sluší víc než kdykoli jindy. Že by hrdličky vztah posunuly na vyšší level? 

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...

Agáta má dvě děti - Kryšpína a Miu, Soukup má dceru Natálii a syna Lukáše, kteří už jsou dospělí. Další dítě do rodiny by tak bylo možná vítaným zpestřením. Podle Aguš si ale na něj budeme muset ještě chvíli počkat. „Taky jsem slyšela, že plánujeme miminko. Dokonce jsem slyšela i to, že už jsem těhotná. Tak chci říct, že nejsem, a dál to ani nechci komentovat,“ uvedla Agáta pro web Prima Ženy. 

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
17. 8. 2022 • 18:57

Když není po ruce nezkrotný Rhett Butler, hodí se i dobrák Frank Kennedy, co ? V těžké době.. Nakonec, bohatý je také. Vidět, že „Scarlett“ dnešní doby nedostala slušnější výchovu. Neměla takovou matku, jakou byla Ellen. Co už s nimi.. Búh je vidí, ví všechno. To jim někdy možná dojde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.