Dusno u Gondíkové a Langmajera: Adéla zachraňuje rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dusno u Gondíkové a Langmajera: Adéla zachraňuje rodinu!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková
Jiří Langmajer a Adéla Gondíková (Marek Pátek)

Kvůli složitým povahám se pětapadesátiletý herec s tátou a bratrem nevídají. Stmelit "dubové palice" se proto rozhodla Jirkova manželka Adéla (48) a pozvala patriarchu rodu do svého domku v Pyšelích u Prahy. Jak setkání dopadlo?

„Při poslední návštěvě u něj v Pyšelích jsme spolu strávili krásný večer, povídali jsme si, popili, na mě tedy trochu víc, protože druhý den jsem z toho byl špatný a měl jsem takovou náladu, že už se mi chtělo jet domů. A tak jsem mu to řekl a jeho to ranilo. Urazil se, protože jsem mu to slíbil, že zůstanu a nakonec jsem druhý den odjel," přiznal Jiří Langmajer starší v rozhovoru pro týdeník Téma. 

Copak je to za manžele? Langmajer a Gondíková po svatbě pařili v uniformách!

Video se připravuje ...

„Od té doby jsme spolu nemluvili. Jako ten starší bych asi měl projevit dobrou vůli a udělat první krok, protože takhle to nejde do nekonečna. Ale já jsem to za ten rok ještě neudělal. Necítím, že bych někomu ublížil, tak proč bych ten první krok měl dělat já? Zároveň bych si samozřejmě moc přál, aby se to vrátilo," sype si popel na hlavu "Lángošův" táta, který je známým operním pěvcem.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sairait
4. 3. 2022 • 17:21

Holka by udělala líp, kdyby aspoň zabřezla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.