Langmajer nezvládá stáří? Úlet na tiskovce Adélu nepotěší | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Langmajer nezvládá stáří? Úlet na tiskovce Adélu nepotěší

Jiří dříve a nyní
Jiří dříve a nyní (Profimedia)

Herec má v 55 letech sice mládí v háji, ale do důchodu ještě daleko. Přesto už ve společnosti sličných dívek hořekuje nad jejich nepěkným chováním. On je přece ten známý svůdce žen a nikoliv žádný taťulda!

„Je hezké hrát s mladými, a protože mám dvě dcery, bylo mi velmi blízké mít i dvě filmové dcery. Ony se ke mně chovaly jako k tatínkovi, což mě na druhou stranu nebavilo, protože jsem přece jenom také obyčejný kluk Jirka Langmajer. Takže bych chtěl, aby se ty mladé holky na mě nedívaly jako na tatínka, ale jako na mladšího kluka," zničehonic pronesl herec na tiskové konferenci ČT k seriálu Špunti na cestě. A ve stejném duchu perlil bohužel dál ...

Langmajer oslavil 55. narozeniny v 7 pádech Honzy Dědka. Od moderátora i od rodiny dostal netradiční dárky…

Video se připravuje ...

„Pro mě jako pro chlapa to vždy nebylo úplně jednoduché. Ty mladé holky se na mě furt koukaly jako na tatínka, ale já bych býval chtěl, aby se na mě koukaly jako na Jirku Langmajera," tlačil dál na pilu zahořklý donchuán podle magazínu Sedmička. Vedle sedící dámy pro samé rozpaky včetně moderátorky tiskovky Ester Janečkové při tom nevěděly, kam s očima.

Zbožňovaný: Jiří Langmajer a obyčejný večer dospělého muže s trávou a párky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
30. 1. 2022 • 11:07

... a bude hůř , dědku !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.