Zostuzení Janečkové ze Sama doma? Drsná reakce v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zostuzení Janečkové ze Sama doma? Drsná reakce v rodině!

Ester Janečková jako sado mama? Dcera musí být nadšená
Ester Janečková jako sado mama? Dcera musí být nadšená (ČT)

Nové logo pořadu České televize Sama doma zbořilo internet. To, co se schovávalo za nepovedenou práci kreativců, má ale dohru. Logo, které logicky lze číst spíš jako Sado mama, totiž rozhodně není žádný omyl!

Ačkoli to do veřejnoprávní televize tak úplně nepatří, Česká televize vsadila na výherního koně! Nenápadná přesmyčka grafického loga je jednoznačně promyšlený tah, a tedy i cesta, jak pořadu pořádně zatopit pod čísly sledovanosti.

Svědčí o tom fakt, že Česká televize měla zakoupenou doménu Sado mama ještě měsíc před představením nové podoby loga. A příliš přesvědčivé není ani vyjádření Filipa Platoše z tiskového oddělení ČT: „Dvouznačné logo vzniklo při finalizaci designu nového iVysílání v půlce listopadu, jeho ‚možnosti‘ byly odhaleny a z opatrnosti jsme tehdy zaregistrovali i doménu,“ uvedl pro eXtra.

Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala

Video se připravuje ...

Kromě sledovanosti ale zatopila kampaň i moderátorkám, ty se totiž na internetu začaly objevovat ve výbavě na sado maso sex. Netřeba připomínat, že mají děti, některé i děti školního věku! „Sára (dcera, pozn.red.) před chvíli vylezla z postele, že nemůže spát. Tak jsem jí ukázala novou webovku Sama doma a ona hned zmizela,“ napsala na Instagram moderátorka Ester Janečková (48). Těžko odhadnout, kolik dětí se jí ve škole smálo. 

Smutná Agáta na Vánoce s dcerkou nebude! A Ester musí odmítat hosty na pohřeb mámy

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.