Návrat Bahúla do Ordinace v ohrožení: Učí se znovu chodit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Návrat Bahúla do Ordinace v ohrožení: Učí se znovu chodit

Milan Bahúl
Milan Bahúl  (Blesk)

Pokud jste věrnými fanoušky seriálu Ordinace v růžové zahradě, bezpochyby si pamatujete na doktora Vladimíra Pusenského, kterému se přezdívalo „Pusáč“. Před lety ho ztvárňoval herec Milan Bahúl (63) a ten se nyní do seriálu opět vrací.

Milan ze seriálu odešel před dlouhými 13 lety. „Je to takové nahlédnutí do minulosti, ale pocit je to příjemný," prozradil herec v rozhovoru pro TN.cz. „Tady už se parta změnila úplně. Zůstal snad jen Petr Rychlý a Radim Fiala. Takže pro mě jsou to vesměs noví kolegové," vysvětlil Milan.

Další drama v Ordinaci: Čestmír Mázl operuje opilý!

Video se připravuje ...

Chvíli to ale vypadalo, že jeho návrat je v ohrožení. Bahúl to totiž v posledních letech neměl jednoduché, trápily ho zdravotní problémy a dokonce se musel učit znovu chodit. „Teď mám během natáčení delší pauzu, protože není tajemstvím, že jsem po operaci a dostávám se znovu na nohy. To je teď základ práce každého dne," dodal na závěr herec, kterého již brzy budeme opět vídat na televizních obrazovkách v lékařském mundúru.

Bizarní situace v Ordinaci: Martin Zounar a Jan Slovák propletli svá těla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.