Šoposká jako kapitánka Fáberová: Bez plavek ani ránu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Šoposká jako kapitánka Fáberová: Bez plavek ani ránu!

S Miroslavem Krobotem v seriálu OKTOPUS, který se vysílá každé pondělí.
S Miroslavem Krobotem v seriálu OKTOPUS, který se vysílá každé pondělí. (Foto ČT, Instagram.com)

Vždycky si chtěla zahrát kriminalistku. To ale Marika Šoposká (33) netušila, že se bude muset kvůli roli kapitánky Fáberové v seriálu OKTOPUS nejen naučit střílet, ale také otužovat! Má v něm totiž řadu scén ve vodě a některé se točily i v zimě.

Hned v druhém díle s názvem Falza zahučela při pronásledování podezřelého výtvarníka do Vltavy v šatech a utopila služební zbraň. V minulé epizodě Žihadla se zase před zraky překvapeného kapitána Dítěte v podání Miroslava Krobota (71) zničehonic vysvlékla do plavek a skočila do Máchova jezera. A při vyšetřování dnešního případu Kobyla si sama zaplave po setmění v Podolí, aby na sebe upoutala pozornost správce bazénu.

Marika Šoposká v nové kriminálce Octopus: Nesměje se a nemluví!

Video se připravuje ...

„Kriminalistku jsem nikdy nehrála a chtěla jsem si to zkusit. Lákalo mě, že to není holčička, naivka, princezna, opravdu není nijak zvlášť roztomilá ani sympatická. Spíš naopak. Což není úplně charakter, který by mi režiséři nabízeli moc často,“ říká herečka o kapitánce Fáberové, která je protipólem její záchranářky Bibi z Ordinace v růžové zahradě 2. „Je pro mě něčím tajemná a není prvoplánová. Je vlastně dost divná,“ připouští sama Šoposká.

Marika Šoposká ve StarDance: Váhala jsem kvůli dětem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.