Robert Jašków s dětmi v kině: Jako by mu z oka vypadly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Robert Jašków s dětmi v kině: Jako by mu z oka vypadly!

Stejný nos i rysy v obličeji...
Stejný nos i rysy v obličeji... (Foto Aha! – Marek Pátek, Instagram)

Ve filmu hraje padouchy, v soukromí je vzorný otec! Hvězda seriálu Ordinace Robert Jašków (53) vyrazil se dvěma ze svých tří potomků do kina na premiéru sci-fi snímku Stvořitel.

Miluje nejen svou rodinu, ale také je velký fanoušek sci-fi, a tak není divu, že se s rodinou objevil zrovna na téhle filmové pramiéře v pražském kině IMAX. S dětmi Janem, Jakubem a Marianou, které má Jašków s manželkou Petrou, se snaží trávit co nejvíce času. „Často jsem si říkal, že až budu mít svoje děti, budu lepší táta než ten můj. A myslím, že se to povedlo! Hlavně jsem si řekl, že chci velkou rodinu, protože já byl jedináček,“ svěřil se Jašków již dříve v rozhovoru pro časopis Téma.

Robert Jašków: Dcera má talent, ale jeden komediant v rodině stačí!

Video se připravuje ...

Dlužno dodat, že podobu s tátou Jaškówovy děti rozhodně nezapřou! Herec na akci dorazil ještě s ortézou na ruce. Na konci srpna totiž podstoupil operaci ramene. „Během jedněch prázdnin v rozmezí 38 dní dvě operace... 15. 7. koleno, 22. 8. rameno. Koleno cajk, rameno na maděru,“ zmínil se herec na svém Instagramu.

Ta mlaskla! Proč záporák z Ordinace Jašków dostal facku od Josefa Vinkláře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.