Návrat herce Jaškówa před kameru v ohrožení? LEŽÍ V NEMOCNICI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Návrat herce Jaškówa před kameru v ohrožení? LEŽÍ V NEMOCNICI

Herec Robert Jašków je aktuálně po druhé operaci
Herec Robert Jašków je aktuálně po druhé operaci (archiv )

Přijde Ordinace o postavu primáře Máry? Herec Robert Jašków (53) leží v nemocnici a za sebou má již druhou operaci. Jeho zdravotní stav se sice den ode dne zlepšuje, zahájení sezóny se však nezadržitelně blíží. Jak tohle dopadne?

Natáčení dalších dílů Ordinace v růžové zahradě k radosti diváků co nevidět začně. Zatím není zřejmé, zda do procesu naskočí i Jašków. Aktuálně stále pobývá na lůžkovém oddělení.

„15. 7. koleno, dneska, 22. 8., rameno… Koleno cajk, rameno na maděru… Tak mi přátelé, prosím, držte palce, ať jsem rychle v pohodě… děkuju,“ cituje přání herce web VipShow. 

Ta mlaskla! Proč záporák z Ordinace Jašków dostal facku od Josefa Vinkláře

Video se připravuje ...

Jak potvrdil sám Jašków, na operační stůl jej zavlekly dlouhodobé potíže. „Byla to únava materiálu, žádný úraz se nestal. Co se kolene týče, šlo o základní úpravu menisku. A to rameno už mě dlouhodobě zlobí, teď se to ale zhoršilo a utrhly se mi tam nějaké úpony a vazy, takže se to muselo spravit, protože už bych nemohl fungovat dál,“ vysvětlil. 

Přesto stále doufá, že jeho další působení v Ordinaci nic neohrozí. „Je mi dobře, samozřejmě to po operaci trochu bolí, ale byly to všechno plánované akce, rameno i to koleno. Ale rameno mělo být až na konci příští sezóny, ale bohužel se ten stav tak zhoršil, že to muselo být odoperované už před začátkem této sezóny,“ uvedl. 

Robert Jašków: Dcera má talent, ale jeden komediant v rodině stačí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.