Lucie Borhyová (41): Nová hvězda Ordinace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Borhyová (41): Nová hvězda Ordinace!

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Martin Hykl)

Takhle jste ji ještě neviděli! Lucie Borhyová (41) skončila v posteli s Robertem Jaškówem (50). Hvězda Televizních novin si vyzkoušela svůj herecký talent a zahrála si roli v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Televizní diváci vídají blonďatou krásku ve zprávách na TV Nova již přes dvacet let. Tentokrát si od zprávařiny odskočila do kamenické nemocnice, aby ztvárnila roli pacientky Roberta Jaškówa neboli doktora Máry a vypadá to, že spolu budou mít pletky. „Zdravíme z nemocnice v Kamenici s doktorem Márou v posteli,“ smála se z nemocničního lůžka. „Natáčení mě moc baví a je to pro mě takové malé zpestření a trochu změna ze studia Televizních novin. Celý štáb a všichni kolegové jsou skvělí a jsem ráda, že mě hezky přijali do své rodiny,“ svěřila se Aha! Borhyová.

Poprvé jako muž
Před dvěma lety se objevila také jako host poroty v show Tvoje tvář má známý hlas. Nezůstala však jen u porotcování a společně s moderátorem pořadu Ondřejem Sokolem (48) vystřihla duet Hej, mistře basů. Karla Vágnera (77) překvapivě ztvárnila právě Lucie, která se v muže přeměnila úplně poprvé. Sokol zazářil jako Hana Zagorová (73).

Učila mluvit
V oblíbeném seriálu Ulice si před dvanácti lety zahrála samu sebe. Radila tehdy Anně Fixové (35) alias Monice Farské, jak se připravit na moderování. Její postava se totiž ucházela o pozici ve Snídani s Novou.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
gigon
4. 3. 2020 • 08:58

Nova ma zaměr at se lide raději koukaji na Primu,,,,,

reginawe.b...@...
3. 3. 2020 • 09:33

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.