Zaláskovaný Zounar otočil! Místo svatby rozchod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zaláskovaný Zounar otočil! Místo svatby rozchod?

Martin Zounar promluvil o svatbě - ale dost nevrle
Martin Zounar promluvil o svatbě - ale dost nevrle (Blesk)

Už už to vypadalo, že herec Martin Zounar (54) půjde konečně do chomoutu, jenže teď spíš všechno spěje k tomu, že zůstane věčným mládencem. Svatba je odložena, prý kvůli covidu, v kuloárech se ale proslýchá, že vztah s krásnou psycholožkou dostal pořádně za uši!

O tom, že se nad vztahem Zounara a jeho přítelkyně Kateřiny Kantové (41) stahují mračna svědčí i Zounarovo chování. Zatímco dříve dával rozhovory na téma láska, svatba a dokonce i děti, jak na běžícím páse, teď má při každé otázce namířené na soukromí protivnosti na rozdávání. 

Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím

Video se připravuje ...

„Koupil jsem kování, tedy prsten s šutrem, měli jsme super večeři a dobré prosecco,“ popisoval Aha! ještě nedávo a ochotně romantické zásnuby. Rád se rozpovídal také o svatbě. Tu podle jeho vyjádření komplikoval lockdown. „Zjistili jsme, že bychom tam měli jen dva psy, děti, svědkové by se už nevešli a oddávající by musel mít gumové rukavice. A já bych si připadal spíš jako na vyšetření prostaty,“ dělal si ještě před pár měsíci srandičky. 

Jenže humor došel a Zounar náhle otočil. Na otázku magazínu Sedmička, zda už zná jasnější obrysy veselky, kupříkladu datum, vylétl jak čert z krabičky: „Prosím vás, vždyť už je to trapné! Vůbec o tom nepište,“ odpálkoval novináře nemilosrdně. Je pravda, že ve společnosti se už po boku Kantové neobjevuje a pomalu se začíná vracet ke starým návykům a alkoholu. Není to zrovna ten důvod, proč vzala Kantová roha?

Nešťastně zamilovaný Martin Zounar skončil pod mostem: Nečekaná léčba zlomeného srdce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
27. 11. 2021 • 11:30

Ne, on nemá tak vysokou mínku o sobě. Kdyby si to myslel, nehrnul by se po rozchodech ke flašce. Neutápěl by se v alkoholu. Někdo snáší samotu lépe, jiný húře.

lekno
25. 11. 2021 • 23:29

Neházet flintu do žita.. Ještě je tu krásná paní Mahulena ! Jako krabička poslední záchrany.. Nic ? Když se pan Martin zahrá na básnika pod oknem, třeba ho pustí do komúrky a bude jí recitovat Shakespeara. Foto č. 19 je tak povzbuzující.. Nebo už ne ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.