Ukřivděná Randová a Zounar v šoku? ZVRAT, KTERÝ NIKDO NEČEKAL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ukřivděná Randová a Zounar v ohromení? ZVRAT, KTERÝ NIKDO NEČEKAL

Oblíbená dvojice se rozpadá
Oblíbená dvojice se rozpadá (archiv TV Nova)

To jsou tedy novinky! Martina Randová (49) a Martin Zounar (54) jdou po dlouhých letech od sebe. Kam míří nejoblíbenější postava Ordinace v růžové zahradě Heluš a co si bez ní Bobo počne? 

Už je to potvrzeno. Martina Randová přechází do Ulice. Místo  blondýnky spřádající plány Heluš se nyní představí v roli Kateřiny, kvůli které radikálně změnila image.

Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím

Video se připravuje ...

„Mám ráda, když se s postavou mění celá vizáž. Moje přirozená barva je tmavá. Bylo pro mě nepřirozené být blonďatá,“ sdělila herečka Expres. Do Ulice se prý těší. 

Herečka také promluvila o důvodech, proč se rozhodla opustit zajeté koleje. „Měla jsem informaci, že Ordinace končí," popsala Martina. To se ale nakonec nestalo. Ukřivděná se prý ale necítí: „Přiznám se, že mě to nemrzí. Přeju všem v Ordinaci obrovské štěstí a ať se jim daří, nicméně já jsem ráda, že jsem v Ulici,“ řekla spokojeně. 

Potvrdila také, že se Zounarem končí, ale jen v seriálu, nadále oba herce pojí přátelský vztah, Randová Zounara také plně podporuje v jeho snahách snížit váhu. 

Postava Kateřiny vypadá velmi slibně a Ulice se právě neomylně rozjíždí. Zdá se, že se máme na co těšit. 

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
16. 8. 2021 • 14:52

Trapný článek vy hloupí novináři. Martina Randová už natáčela Ulici někdy na jaře a tak nastoupila do seriálu už v květnu. A vy teď píšete, že se těší Takže všichni už vše dávno věděli a není tedy nikdo ohromen, ani ukřivděn

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.