Léto přeje veselkám, ale... Zounar pořád nic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Léto přeje veselkám, ale... Zounar pořád nic!

Martin Zounar promluvil o svatbě.
Martin Zounar promluvil o svatbě. (Blesk)

Konečně si mohli říct »ano« a nebýt u toho maximálně jen s rodinou. Sotva vládní opatření proti covidu zeslábla, první odvážlivci z řad známých tváří vklouzli do svatebního a hnali své polovičky před oltář.

Čekatel Martin Zounar (53)

Jako vyšetření prostaty
Po roční známosti poklekl před přítelkyní Kateřinou. Sotva ale herec rozeslal svatební oznámení, vláda vyhlásila nouzový stav a bylo po veselce. „Už jsme měli všechno naplánované. Šaty už se měly zkoušet, Miloš Pokorný že bude, diskotéka, prostě všechno. Dva dny předtím, než jsme odeslali pozvánky, tak to pískli,“ stýská si Zounar. Pro dvojici je veselka obzvlášť důležitá, protože ani jeden ji zatím nezažil. „Zjistili jsme, že bychom tam mohli mít dva psy, dcery, svědkové už by se tam nevešli a oddávající by měl gumové rukavice. A já bych měl pocit, že jsem spíš na vyšetření prostaty. Nejdřív jsme to chtěli udělat takhle, pak jsme řekli ne!“ prozradil herec s tím, že si počkají na příhodnější dobu.

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští!

Video se připravuje ...

Václav Svoboda (57)

Po 23 letech
Do chomoutu se představitel Lumíra Nykla z nekonečného seriálu odhodlával nekonečných 23 let. Veselka se odehrávala v Brně. „Slavili jsme do ranních hodin, asi do tří, nebylo to nic velkého. Měli jsme tam cimbálku a u ní jsme skřehotali, zpívali a tančili,“ popsal Svoboda. Novomanželé Václav a Lenka sice mají dohromady čtyři ratolesti a čtyři vnoučata, všechny ale z jiných vztahů. „Jsem ženáč! Představuji vám moji paní Svobodovou,“ pochlubil se jindy na slovo skoupý herec na sociální síti a sdílel i fotky. „Asi jsem dozrál, nebo mě prostě ukecala, teď nevím přesně,“ vtipkoval. A pak zvážněl: „Tou svatbou nám jde hlavně o to, že až onemocním, tak jí doktor řekne, co mi je...“

Petr Hradil (53), dříve Rajchert

Ženich změnil jméno
Do třetice všeho dobrého. Bývalý člen Chinaski a hvězda seriálu Život na zámku do toho na břehu Lipenské přehrady potřetí praštil a snubní prstýnek navlékl matce jejich 11měsíčního syna Tomáše. Nevěsta pod upnutými bílými šaty schovávala těhotenské bříško – je totiž na konci třetího měsíce. Nebude se jmenovat Rajchertová, ale Hradilová. Petr se totiž nechal před veselkou přejmenovat. „Můj táta se do svých jedenácti let jmenoval Petr Hradil po svém otci. Jenže babička se potom rozvedla, vzala si mého nevlastního děda Rajcherta a donutila všechny, aby se přejmenovali. Celý život jsem tím trošku trpěl a neměl jsem odhodlání to změnit. Až teď...“ vysvětlil Aha! herec a moderátor.

Lea Skálová (28)

Romantika s vojáčkem
Nebylo to sice před televizními kamerami, ale tentokrát to vyšlo. Bronzová kuchařka z MasterChefa 2019 o víkendu řekla »ano« příteli Janu Siekelovi. „Děkuju vesmíru, že mi poslal tebe. Prince z pohádky jsem si nemohla vzít jinde než na zámku. Ještě dneska nejsem ani trochu nohama na zemi a nechce se mi vracet do obyčejného života, protože tenhle den fakt obyčejný nebyl,“ popsala amatérská kuchařka, která se před dvěma lety zasnoubila během natáčení show. O ruku ji tehdy ale požádal přítel Michal. Krátce po soutěži si však nečekaně řekli »sbohem«. S vojákem od Hradní stráže jí to už vyšlo. Zatímco ženich na sobě měl uniformu, nevěsta oblékla jednoduché bílé šaty se spadlými rameny a závoj.

 

Svoboda z Ulice se žení! A dramatický porod Taclíkova syna

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.