Seriáloví herci aneb když hvězdy hubnou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Seriáloví herci aneb když hvězdy hubnou...

Martin Zounar se dal na hubnutí - a jde mu to!
Martin Zounar se dal na hubnutí - a jde mu to! (Instagram, archiv)

Mnohé herecké i pěvecké hvězdy po nucené pauze přibraly na váze, takže se nevejdou do kostýmů. Najdou se ale i tací, kteří natolik zhubli, že musí kompletně vyměnit svůj šatník. Většinou je k tomu ale vedly zdravotní důvody – jako třeba největší drbnu z Ulice...

Jaroslava Obermaierová (75)

Minus 15 kg

Představitelka drbny Vilmy Nyklové z nekonečného seriálu Ulice hubne, aniž by chtěla. Nejprve přišlo covidové onemocnění, které se jí naštěstí podařilo úspěšně překonat. Následně měla problémy s příjmem potravy. Přestože se prý snažila jíst, aby přibrala, nedostala do sebe ani jediné sousto. „V podstatě šlo jenom o nechutenství, ale už je to dobré. Byla jsem u doktora a dostala jsem něco na žaludek,“ svěřila Aha! herečka, která ztratila 15 kilo.

7 pádů Honzy Dědka: Jaroslava Obermaierová o osudových mužích a dabování filmů pro dospělé!

Video se připravuje ...

Martin Zounar (54)

Minus 17 kg

Rekordmanem v hubnutí je MUDr. Bobo Švarc z Ordinace, který se rozhodl, že se pod lékařským dohledem dostane ze 119 kil na ideální váhu 98 kg. Do té mu sice ještě nějaké to »kilčo« chybí, avšak už teď vypadá dobře. „Prázdniny v plném proudu a trochu se chci pochlubit, jo, makám a je mi dobře už sedmý měsíc. I vy vydržte, jde to,“ okomentoval herec fotku, na které má vyrýsovaný trup, a na rukou dokonce svaly.

Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím

Video se připravuje ...

Jan Kuželka (74)

Minus 9 kg

Nejobsazovanější herec malých rolí má sice pořád přes metrák, avšak i on viditelně hubne. „Za poslední rok jsem sundal devět kilo, aktuálně vážím sto devět. Podařilo se mi zhubnout hlavně úpravou jídelníčku. Nejezdím teď bohužel ani často na chatu, takže i pohybu je míň. Ale k létu patří pivo, a to si s chutí rád dám,“ svěřil Aha! Kuželka.

Bohouš Josef (58)

Minus 10 kg

Zpěvák musel v loňském roce podstoupit operaci srdce. Několik měsíců po zákroku, který absolvoval u profesora Jana Pirka (73), se mu daří skvěle. Také se dal na zdravější stravu, díky čemuž je hubenější a hubenější. „Vaříme si dietně a je to znát i na váze. Zhubl jsem deset kilo. S manželkou cvičíme i jógu, i když je to v mém případě spíš takové protahování,“ přiznal Bohouš Josef se smíchem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.