To budete zírat! Sisa Sklovska zhubla během měsíce 17 kilo! Jak? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To budete zírat! Sisa Sklovska zhubla během měsíce 17 kilo! Jak?

Sisa Sklovska
Sisa Sklovska (profimedia)

Operní a muzikálová pěvkyně Sisa Sklovska sfoukla z dortu už 55 svíček, postavu by jí teď ale mohla závidět i lecjaká dvacítka. Během jednoho měsíce se zpěvačce podařilo kompletně změnit svůj životní styl a dostalo se jí nejsladší odměny – patnácti kil dole.

Sisa pro online magazín Šarm prozradila, že po první operaci kyčle začala cítit, že její tělo už nedokáže hospodařit s vodou tak, jako dřív – respektive, že nepustí ani kapku. „Zavodňování organizmu je můj dlouhodobý problém, od operace se však razantně zhoršil, lymfa se mi úplně zastavila a začala jsem se extrémně zavodňovat.“

Z locdownu jako královna

Zadržování vody a s ním spojené nepříjemné potíže, mezi které patří kromě přibírání na váze i snížená imunita či větší únava, Sisu přiměly k celkové změně životního stylu. „Nikdy jsem nežila zdravě, neměla jsem ani prostor pravidelně jíst. Museli mě na to upozorňovat i moji žáci," vzpomíná Sisa na svou dávnou minulost. „Během lockdownu jsem si ale řekla, že je čas na změnu!“

Za své nové já vděčí Sisa ketodietě, která ji přiměla k pravidelnému stravovacímu režimu. Kromě toho, že se zaměřila na příjem bílkovin a omezila přísun karbohydrátů na 50 gramů denně, se zaměřila i na pravidelnost. „Začala jsem jíst pětkrát denně a váha šla rychle dolů. Ani jsem nečekala, že zhubnu tolik, ale je pravda, že podstatnou část tvořila právě zadržovaná voda,“ zhodnotila svoje výsledky.

Ketodieta je obecně u celebrit oblíbená a pozor, nejen u žen. Vynachválit si jí nemůže Jitka Zelenková, Anna K, Tereza Brodská, ale ani například Martin Dejdar nebo Martin Zounar.

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
baronessa
27. 7. 2021 • 08:13

Trapná reklama na nezdravou Ketodietu.

Uživatel_5457057
25. 7. 2021 • 21:10

Její zjev je čistě komediantský a navíc otřesná vychrtlice

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.