Lelkes rudý vzteky kvůli Sklovské: Tohle nikdo dělat nebude | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lelkes rudý vzteky kvůli Sklovské: Tohle nikdo dělat nebude

Sisa Sklovská s manželem Jurajem
Sisa Sklovská s manželem Jurajem (Martin Hykl)

Podnikatel Juraj Lelkes (71) je skromně řečeno velkorysý. Dostat se s manželem slovenské zpěvačky Sisy Sklovské (57) do křížku se nevyplácí - zvlášť snaží-li se jí někdo překazit plány...

Lelkes je na svou třetí ženu náležitě pyšný. Sisa Sklovská (57) je pro něj zhmotněním dokonalosti, což jí dává na odiv nejen láskou, ale i okázalými dary. K posledním narozeninám zvolil vskutku velkolepé překvapení - uspořádal pro zpěvačku show, kde mohla naživo přezpívat hity světoznámé ikony Cher. Znechutil jej ale přístup některých hvězd, které byly přizvány ke spolupráci. 

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video se připravuje ...

Sisa se na svou show náležitě připravovala, sama se vyjádřila, že toto je pro ni ten nejlepší dárek, jaký mohla kdy dostat. Nadšení ale nesdíleli všichni umělci, kteří byli k velkolepé spolupráci osloveni. „Činoherní část měla vypadat trochu jinak, ale pořád se tam dělaly průtahy, účinkující měli výmluvy – jednou ten nemohl, jednou onen. Tak jsem se rozzlobil a řekl: Premiéra na Sisine narozeniny bude! A kdo zde měl být, může nyní litovat, že zde není. Bylo to nepřiměřené chování vůči mé manželce, protože snad si mysleli, že to nezvládne. Ale já věděl, že to zvládne! Takže ještě jednou - ti, co dělali průtahy, nejsou až takoví herci, jako je moje manželka zpěvačka! Když k tomu měli laxní přístup, ať se líbí, ale u mě už šanci nemají,“ vzkázal jim Lelkes skrze deník Šarm. 

Nestárnoucí Sisa Sklovská (56) po 9 operacích hubená jako lunt! Co se s ní děje?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.