Sklovská (56) v plavkách: Mladší mohou jen závidět | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sklovská (56) v plavkách: Mladší mohou jen závidět

Sisa Sklovská si užívá dovolenou
Sisa Sklovská si užívá dovolenou (Instagram)

V říjnu oslaví Sisa Sklovská (56) své 57. narozeniny, ale při pohledu na její postavu si zpěvačku můžete splést s dvacetiletou slečnou. Momentálně si Sisa užívá dovolenou v italském Sorrentu a fanouškům se pochlubila slušivými fotkami.

Slovenka se netají tím, že o sebe jako žena ráda pečuje. Chce být v kondici a vypadat fit, snaží se o přirozený pohyb a dodržuje vyvážený jídelníček. Veškerá její snaha přinesla vytoužené ovoce. Zpěvaččina postava v plavkách je totiž neskutečná. „Jsem věčný optimista, takže mládnu. Hodně lidí mi říká, že vypadám lépe, než když mi bylo šestnáct,“ pronesla Sisa pro Super.cz.

Sisa Sklovská si užívá dovolenou

Nestárnoucí Sisa Sklovská (56) po 9 operacích hubená jako lunt! Co se s ní děje?

Video se připravuje ...

Dočkala se i komplimentů od svých fanoušků. „Krásné je to tělo v plavkách, to je dokonalost sama, a proto se ptám, dá se zdokonalit dokonalé? Myslím, že ne. Siso, velmi ti to sluší,“ napsala pod zpěvaččinu fotku v plavkách jedna z fanynek. Je fakt, že figuru by Sise mohla závidět kdejaká mladice. 

Miss 2004 Jana Doleželová je za vodou: Své tři lékárny prodala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.