Sisa Sklovská: Dovolená se zvrhla v orgie na balkóně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sisa Sklovská: Dovolená se zvrhla v orgie na balkóně

Sisa Sklovská s manželem
Sisa Sklovská s manželem (ara)

Operní diva Sisa Sklovská (57) je manželkou úspěšného finančníka Juraje Lelkese (71) už dvanáct let. O svém soukromí příliš nemluví, ale Juraj nedávno přijal pozvání do erotického pořadu K-Fun, který se vysílá na rádiu VIVA. Lelkes si pustil pusu na špacír a byl až nečekaně otevřený.

Juraj se rozpovídal o svých mladických eskapádách, prvním sexu i o první lásce. Když se ho ale moderátoři rádia VIVA zeptali na jeho dvě předchozí manželství, narazili. „Na naší svatbě se Sisou se mě mladá redaktorka zeptala, proč jsem se předtím dvakrát rozvedl. A já jsem odpověděl: „Krásná slečno, jak bych si dnes mohl vzít ženu svých snů, kdybych se předtím nerozvedl?“ A od té doby se m na to už nikdo neptal,“ pronesl Lelkes.

Nestárnoucí Sisa Sklovská (56) po 9 operacích hubená jako lunt! Co se s ní děje?

Video se připravuje ...

Pak se překvapivě rozpovídal o intimních chvilkách s manželkou Sisou. „Já svojí ženu miluju a nemůžu tady říct jen tak něco. Jedno vám ale prozradím. Když jsme ještě nebyli manželé, byli jsme na dovolené na Bali. Úžasný rezort, obrovský balkón, na který nebylo ze zdola vidět. Sisa se tam opírala o zábradlí úplně nahá. No já jsem k ní přišel a už to tam bylo,“ povyprávěl podnikatel, který má pro muže jednu důležitou radu. „Udělejte radost nejdřív ženě, až pak sobě,“ pronesl.

Sandra Pospíšilová prozradila, v čem se s manželem neshodne ve výchově

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5457057
24. 6. 2023 • 05:52

Žena snů? No tomu stačí tedy hodně málo ... je to trpaslík a obryně, která celý život vypadá jako ***

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.