Válka Sklovské s nadváhou: Dodržuji to a skutečně to funguje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Válka Sklovské s nadváhou: Dodržuji to a skutečně to funguje

Sisa Sklovská
Sisa Sklovská (Foto: Martin Hykl, Pavel Machan, Daniel Černovský, ara)

Slovenská zpěvačka Sisa Lelkes Sklovská (55) nepřestává podvádět stárnutí a na této skutečnosti rozhodně nehodlá nic měnit. Udržet si postavu dvacítky však není samozřejmostí, a tak zpěvačka podnikla pár kroků, jak si skvělou figuru zachovat.

Koronavirová krize mnohé podnítila k pomalému, ale jistému přibírání na váze. I zpěvačka přiznala, že jí v tomto období vyletěla kila nahoru, důvod je však jiný než u ostatních. „Už jsem si zvykla, že vždy po operaci nohou přiberu. Je to nějaký zákon, neumím si to vysvětlit a nezměním to. Akorát to, že se pak nemohu tolik pohybovat,“ nechala se slyšet Sklovská.

Zpěvačka je k sobě velmi kritická a má svůj standard, který jí vyhovuje. Rozhodla se, že s kily zatočí. „Poprvé v životě jsem se rozhodla během této hrůzy, co se tu děje, že se o sebe budu starat,“ prozradila slovenskému deníku Nový čas. Sklovská se ale nechce podrobit žádným drastickým dietám, naopak se snaží dodržovat pravidelnou stravu a jí až pětkrát denně. „Dodržuji to a skutečně to funguje,“ raduje se zpěvačka.

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video se připravuje ...

Sklovská je ráda, že se konečně může starat i o sebe samotnou. Stres, který před koronavirem zažívala, jí sice po pracovní stránce vyhovoval, ale tělo na něj reagovalo po svém. Dříve pro ni byla prioritou především kariéra a na vlastní životosprávu příliš nedbala. Během covidové krize si více uvědomila, že je třeba se o své zdraví více zajímat . Nyní doufá, že se k zdravějšímu životnímu stylu přidá i její manžel, podnikatel Juraj Lelkes.

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje. Testy na rakovinu selhaly

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kov3
11. 2. 2021 • 20:52

Jeeeeej, ty si ma ale fakt pobavil ....Krásni a inteligentní....

mbmb
11. 2. 2021 • 14:14

Krásní a inteligentní manželé Více článků mají styl a vkus vždy elegantni

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.