Děsivé narozeniny Sklovské: ÚNOS a SMRT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Děsivé narozeniny Sklovské: ÚNOS a SMRT!

Sisa Sklovska
Sisa Sklovska (archiv Blesk)

Asi nečekala, že se tohle stane zrovna v době, kdy oslaví 55. narozeniny. Místo radostných dnů totiž čekaly Sisu Sklovskou chvíle plné smutku. Její velké výročí zastínila smrt… poté však následoval únos, který situaci změnil.

Pár dní před oslavením 55. narozenin se musela Sisa Sklovská rozloučil s milovanou kočičkou Leňou. Ta odešla do nebe po sedmnácti letech. Ačkoliv se tedy dožila požehnaného věku, Sisa má i tak zlomené srdce. „Moje milovaná Leňa mě provázela sedmnácti lety mého života. Bude navždy v mém srdci,“ svěřila se podle pluska.sk zpěvačka.

Aby doma nesmutnila, vymysleli její studenti z Akademie múzických umění plán plný překvapení – Únos! „Jedno překvapení už mám za sebou. Šla jsem učit na Akademii múzických umění do Banské Bystrice, a když jsem doučila, mě moji žáci unesli. Nic mi neřekli, ani to, kam jdeme… Takže se nacházím v Bystrici… v krásné chaloupce. A tady mi udělali oslavu. Posadili mě do auta, nemohla jsem se na nic ptát a odešli jsme pryč. Teď jsme tu všichni spolu. Přichystalu mi i dort… Opravdu mě krásně překvapili,“ prozradila Sisa s tím, že tito studenti na její narozeniny ještě nikdy nezapomněli. Na Sklovskou prý ještě čeká oslava s manželem. Na té určitě dostane nějaký krásný dáreček!

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.