Velké zklamání Sisy Sklovské: Svatba se NEKONÁ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velké zklamání Sisy Sklovské: Svatba se NEKONÁ!

Sisa Sklovská s manželem
Sisa Sklovská s manželem (profimedia.cz)

S manželem Jurajem Lelkesem (69) to měli moc hezky nalajnované. Deset let od výročí svatby mělo být okamžikem, kdy si řeknou ANO ještě podruhé. Jenže velkolepou a luxusní oslavu společné dekády museli „odpískat“.

Před deseti lety se operní diva a bohatý finančník brali v přepychovém zámečku Chateau Amade. Veselka je měla vyjít na milion korun. A stejné místo chtěli využít i letos, jak píše Blesk.cz. Jenže koronavirus zastavil vše.

„Ta volba byla jednoznačná. Velmi jsme se tam těšili, už před časem jsem začala s přípravami. Měl to být náš velký den s přáteli, rodinou, s lidmi, kterých si vážíme a máme je rádi. Přesně tak, jak jsme to vždy s Jurajem chtěli,“ povzdychla si magazínu Šarm Sisa a otevřeně prozradila, co jim plány překazilo.

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video se připravuje ...

„Jak jsem zmínila, tento náš druhý sňatek jsem plánovala déle a pozorně jsem sledovala, co se kolem děje. Optimisticky jsem tehdy věřila, že ta pohroma snad do ledna zeslábne a bude možné slavnost uspořádat. Bohužel, situace je, jaká je,“ dodala zpěvačka, která, tak jako jiné, postrádá i vystupování a publikum.

Svatební reparát
Proč si vlastně přála obřad zopakovat? „Víte, náš sňatek jsem si naplno neužila. Znáte to. Člověk měl stres z toho, aby vše dobře dopadlo, aby se hosté skvěle cítili a bavili. Ani jsme se nenadáli a bylo po všem. Řekla jsem si, že tentokrát to bude jiné. Vlastně i bylo, protože nebylo,“ dodala s nutnou dávkou životního nadhledu nadhledu s tím, že určitě ještě bude! Až to zase půjde!

Andrea Kalivodová: O narozeninách si uspořádala vystoupení na vodě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.