Další maminka kolem padesátky? Sisa promluvila o miminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další maminka kolem padesátky? Sisa promluvila o miminku!

Sisa Sklovská s manželem
Sisa Sklovská s manželem (Foto: Martin Hykl, Pavel Machan, Daniel Černovský, ara)

Největší trend mezi celebritami? Překvapivě nejde o oblečení nebo změnu vizáže. Největším hitem začíná být těhotenství v pokročilém věku! O miminku se nedávno rozmluvila i Sisa Sklovská (54) a všem vyrazila dech!

Po Vendule Pizingerové (48), slovenské moderátorce Erice Judínyové (49) a také například europoslankyni Monice Beňové (51), bude maminkou v pokročilém věku možná i Sisa Sklovská (54). Ta svým vyjádřením překvapila nejednoho čtenáře.

„Co se týká Eriky Judínyové, to vím, že se velmi snažili o dítě a nakonec se jim podařilo. Trvalo jim to velmi dlouho. Štefan mi dokonce říkal, že si říkali, že to už nechají takhle a uvidí se. Také jsem mu říkala, ať to tak nechají a ono to přijde. A přišlo! Erice samozřejmě velmi gratuluji, když je to její první dítě. O Monice Beňové jsem se dozvěděla nedávno. Jí také gratuluji. Dnešní doba je úplně jiná. Dnes si ženy mohou dovolit mít dítě i po padesátce…

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Těhotná Pizingerová, výročí Bartošové a další ťafky!

Video se připravuje ...

Já to celé absolutně nechávám času. Žádné tlačení na pilu. Celoživotně říkám, i svým studentům zpěvu, ať je to jen přirozeně. Když se to stane mně s manželem, byla bych nadšená, bylo by to moje první dítě. Opakuji, není potřeba tlačit na pilu a všechno rozpočítávat na dny a sekundy. Musí se to nechat na přírodu,“ pověděla podle pluska.sk Sisa Sklovská. Zařadí se tak i ona mezi maminky v pokročilém věku? Uvidíme.

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
24. 7. 2020 • 07:09

Oba jsou otresni a hlavně vypadají oblečením jak z Moskvy všeho moc ,přehnaně a v hlavě ..
Ostuda barysna

zuzakirsch
23. 7. 2020 • 13:04

Ideální je mít doma puberťáka v sedmdesáti. To na to má člověk sílu a nervy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.