Módní kritička si smlsla na Sise: Tohle nevydýchá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Módní kritička si smlsla na Sise: Tohle nevydýchá!

Sisa Sklovská
Sisa Sklovská (Foto: Martin Hykl, Pavel Machan, Daniel Černovský, ara)

Blogerka Ina T. převzala žezlo po zesnulé Františce Čížkové (†67) a pro Blesk už několik měsíců hodnotí outfity českých i slovenských celebrit. Ina už čtenářům několikrát ukázala, že se kritiky nebojí a nutno dodat, že na některých hvězdách si pořádně smlsla.

Nemilosrdnou kritiku si nedávno mohla přečíst na stránkách Blesku zpěvačka Sisa Sklovská (54). Její módní kreace totiž zhodnotila módní kritička Ina T., která se v oblasti stylingu pohybuje už mnoho let. Co slovenské divě vytkla?

„Módními úlety vyniká, ale na Slovence roku se Sisa snažila být za elegantní dámu. Sázka na pouzdro lesklých šatů s krajkovými rukávy by bývala vyšla, nebýt kombinace doplňků, které odkazují na zpěvaččinu snahu působit jako manželka ruského oligarchy. V silikony napěchovaném dekoltu vyniká barevný náhrdelník, jenž má být statement piece celého outfitu. Místo toho se pře o pozornost s nařasenými rukávy, náušnicemi ze stejné kolekce a třpytivými botami, které by samy o sobě mohly být šperkem outfitu. Překombinovanost a zdobnost jednotlivých prvků je pro zamýšlenou lady eleganci vražedná,“ napsala o outfitu Sklovské Ina.

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
1. 10. 2020 • 18:37

Sisa s tím Jurajom jsou opilci a nevkusaci,ovšem myslí si i když jsou elegantní na hovado že je to ok

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.