Hvězda Ordinace Rychlý: Ukázal nám fotky z poslední klapky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Ordinace Rychlý: Ukázal nám fotky z poslední klapky!

Petr Rychlý v roli Čestmíra Mázla
Petr Rychlý v roli Čestmíra Mázla (Foto – Instagram.cz, TV Nova, ČT)

Jako gynekolog a proutník se poprvé na obrazovce objevil 9. září 2005. Z původních deseti dílů nakonec zůstal 15 let! Herec Petr Rychlý (55), kterého Ordinace takříkajíc udělala, už ale dotočil. Poslední klapka seriálu pro něj klapla.

Pochoval tři ženy, vychoval pět dětí, přišel o vlasy a po prodělané rakovině tlustého střeva se změnil. Za ctižádostivého gynekologa se slabostí pro ženy, který zanášel své manželce Aleně Štréblové (54) alias Marcele a kolegyní Danielou Šinkorovou (48) - Gitou, se stal spořádaný chlap. Tady příběh Čestmíra Mázla končí a další už podle oficiálního stanoviska Novy nebude.

„Dnes jsem měl poslední natáčecí den seriálu Ordinace v růžové zahradě. Natáčel jsem ho 15 let a 6 měsíců. Děkuji všem, kteří se na výrobě podíleli, ale i Vám divákům a divačkám, kteří jste se rádi dívali a fandili. Moc si toho vážím. Tak ahoj a buďte zdraví Váš Česťa,” rozloučit se s fanoušky Petr Rychlý, který hned skočil do dalšího kšeftu. Už 21. března se vrátí na obrazovky v další řadě Tváře. Co bude dělat potom, ale zatím neprozradil.

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony

Video se připravuje ...

Ateliéry mu nebudou chybět jen kvůli penězům, i když díky kamenické nemocnici vydělal pořádný balík. Svého času natáčel i 13 dní v měsíci, což měsíčně dělalo i 195 tisíc korun. Za celou tu dobu, co nosí bílý plášť jako gynekolog z Kamenice, nebyl před kamerou jen jeden měsíc.

„Doktorem Mázlem jsem patnáct let a je pravda, že jsem s ním už hodně srostlý. Samozřejmě se na život bez něj zvyknout dá, a je mi jasné, že ten okamžik jednou nastane. Myslím ale, že tahle chvíle je zatím ještě daleko,“ tvrdil iDnes.cz loni v říjnu. Seriál by měl končit 10. června.

Seriál mu profesně pomohl

Nabídka natáčet Ordinaci ho před 15 lety tak trochu zachránila. „Čestmír Mázl mi umožnil rozbít šuplík, ve kterém jsem byl léta uvězněný jako bavič. Do té doby jsem se veřejně neprezentoval jako herec,” přiznal Petr, kterého díky roli začali obdivovat i fanoušci. „Když jste bavič, divácké pole se rozdělí na dvě poloviny – někdo vás zbožňuje, někdo nenávidí. Ale když hrajete pana doktora, začnete být oblíbený u všech, protože přece přichází pan doktor...,“ přiznal. V diáři mu zatím zůstává natáčení pořadu pro kutily Rady ptáky Loskutáka.

Od začátku i Adamovská a Jirešová

Od prvního dílu v ateliérech natáčela i Ivana Jirešová (43) alias barmanka Lucie, ale i Zlata Adamovská (62) coby doktorka Běla Valšíková.

Robert Jašków s manželkou na premiéře: Půvabná Petra řekla, jak svého muže krotí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.