Děs Děrgela z Ordinace: Místo líbánek peklo, stálo to šílené peníze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Děs Děrgela z Ordinace: Místo líbánek peklo, stálo to šílené peníze

S manželkou Markétou Frösslovou
S manželkou Markétou Frösslovou (Foto TV Nova, FTV Prima, Národní divadlo, ara)

Patrik Děrgel  (32), který v seriálu Ordinace ztvárňuje synátora kontroverzního primáře Máry, zavzpomínal na svatební cestu. Zapomeňte však na romantiku, byl to horor málem jako z bijáku!

„Na jižní Evropu mám bláznivé vzpomínky, jeli jsme tam totiž před dvěma lety na svatební cestu. Ve Španělsku nám uprostřed pouště vybouchlo auto a dovolená se změnila v peklo," šokuje Patrik Děrgel v magazínu Českých drah. 

Nova je s vámi – Patrik Děrgel umí pít přes roušku!

Video se připravuje ...

„Týden jsme se snažili odtamtud dostat. Dokonce mi v pojištovně řekli, ať si odtah a opravu zajistím sám. Taky to tak dopadlo. Stálo to šílené peníze. Auto nám odtáhli do Čech a my jsme pak letěli z Madridu domů. Po příletu jsem změnil pojišťovnu a zbytek líbánek jsme strávili na chalupě," dodal dnes už s úsměvem Děrgel.

Harry s Meghan nedostanou v Kanadě nic! A hvězda z Ordinace se zranila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shimmir
7. 3. 2021 • 21:50

A oni takovýhle děs ještě publikují v magazínu ČD a v AHA! Tolik lidí vystraší, jako bychom už tak neprožívali horor!
Připomíná ti sloupky jisté Julie Červené v Metru, jde snad dokonce byla v redakci. Napřed jí byl 30 a byla singl!!! Pak nějakého troubu klofla a líčila strasti se svatbou, pak do toho vlítla a bylo jí nejhůř ze všech těhulek celého světa a nakonec líčila strasti novopečené matky rodu. Jen ona musela kojit, koupat a přebalovat a on jí za to nezařizoval medaili. To i Herman chtěl strejdovi jednu pořídit, vlastně to slíbil jako hotovou věc a on ten zlej Zeman to ministrovi odepřel!!!
Fakt, tyhle celebrity, o jejichž existenci člověk třeba nic netušil, žijí v úplně jiném světě a mít jejich starosti, tak si podle nic musím hodit mašli...

Shimmir
7. 3. 2021 • 21:38

No to je chrůsa! Až jsem se z toho orosil!

mord
5. 3. 2021 • 14:31

Opravdu mrazive

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.