Líbánky Davida Gránského: ZAČALY HOROREM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Líbánky Davida Gránského: ZAČALY HOROREM!

Takhle jim to slušelo na svatbě.
Takhle jim to slušelo na svatbě. (Foto Instagram.com)

Na obrazovce ještě soutěží v Tváři. Jak Aha! zjistilo, David Gránský (29) už nejen nenatáčí, ale není vůbec v Česku. Konečně si totiž našel čas, aby svou manželku Nikolu (27) 22 měsíců po svatbě vyvezl na líbánky. A že se plácl přes kapsu! Hrdličky si hřejí kosti v Kostarice, ale začátek pobytu se jim moc nevyvedl.

Žádné velké povalování u bazénu zatím neproběhlo. David s Nikolou pojali výlet hodně dobrodružně a místo karibských pláží podle fotek prozkoumávají deštný prales s vodopády. A Panenská příroda jim vlezla i přímo do hotelového pokoje. „V pět ráno v koupelně. Pak už jsme neusnuli. I když měl velikost žížaly,“ okomentoval David fotku hada, který se tam zabydlel s nimi.

Kdo složil hvězdně nazpívaný hit seriálu Sestřičky? Gránského mladší brácha Tom Sean!

Video se připravuje ...

Stovky tisíc za Tvář

Pobyt ve Střední Americe, který vyjde od padesáti tisíc výš, si novomanželé prý mohli dovolit díky složení rodiny a kamarádů. „Děkujeme, že jste nám přispěli na naši svatební cestu už před dvěma lety. Vzhledem k situaci jsme si ji jeli užít až teď. Dobrodružství začíná,“ sdělila Nikola. Pustit »chlup« si ale mohl dovolit i Gránský. Vždyť za jeden natáčecí den v Tváři měl inkasovat minimálně 10 tisíc korun. Podle informací Aha! je přitom 10 epizod a každá se natáčí podle člověka z produkce dva dny. Vydělat si tak mohl krásných 200 tisíc korun.

David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.