Uniklo ze zákulisí seriálu Einstein: Kotek valil bulvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Uniklo ze zákulisí seriálu Einstein: Kotek valil bulvy!

seriál Einstein
seriál Einstein (TV Prima)

Bavil se jako malý. Vojta Kotek (33), který v seriálu Einstein představuje prapravnuka slavného fyzika, označil dnešní díl s názvem Mikrovlny za nejpovedenější. S nebožtíkem s vypoulenýma a uvařenýma očima si dokonce fotil selfie!

Zato jeho parťačce Anně Polívkové (42) do smíchu nebylo. „Našli jsme mrtvolu, která má oči jako oloupané vejce natvrdo. Anička Polívková jedno takové zrovna jedla a udělalo se jí opravdu špatně,“ prozradil herec.

Pingpongové míčky

Komparzistovi, který se poměrně nevděčné role zavražděného léčitele ujal, přilepily maskérky na oči pingpongové míčky. Přestože to nebylo nic příjemného, nedal na sobě vůbec nic znát. „Musím říct, že to hrál velmi dobře. Dokonce nedýchal, ani když jsme zrovna netočili,“ prozradil Kotek alias Filip Koenig.

Uznání od Mončičáka

Poklonu znetvořenému komparzistovi vysekla i Eva Josefíková (31), která v seriálu představuje forenzní analytičku Soňu přezdívanou Mončičák. „Celou dobu musel nehnutě sedět a točilo se fakt hodně dlouho! Chtěla bych mu vyřídit pozdrav a uznání, že to vydržel,“ prohlásila herečka s obdivem.

Einstein: Vojta Kotek obdivoval mrtvolu s pingpongovými míčky

Video se připravuje ...

Opět s mámou Freimanovou ze Snowboarďáků: Po 17 letech

Konečně se na obrazovce objeví také maminka mladého Einsteina v podání Veroniky Freimanové (65). „Verunka mi hrála mámu mockrát, dokonce se dobře zná i s tou mojí,“ prozradil Kotek. „Viděla mě vyrůstat, tloustnout i hubnout,“ vtipkoval. Poprvé se v rolích matky a syna objevili před 17 lety ve filmových Snowboarďácích.

Einstein: Vojtěch Kotek do toho skočí po hlavě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.