Zarmoucený Zounar z Ordinace: Se svatbou je konec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zarmoucený Zounar z Ordinace: Se svatbou je konec?

Martin Zounar promluvil o svatbě.
Martin Zounar promluvil o svatbě. (Blesk)

Před karanténou vstoupila herci do života partnerka Kateřina Kantová (41). A protože se zrodila mezi ní a Martinem Zounarem (53) velká láska, rozhodli se, že se vezmou. Jenže to teď pro herce představuje noční můru.

Jak si totiž podle idnes.cz posteskl, veselka musí počkat. „Odložili jsme to kvůli covidu o rok a už se to blíží, ale vypadá to, že to zase nebude,“ řekl v primácké Show Jana Krause Martin Zounar, který se nechce ženit za přísných podmínek s omezeným počtem svatebčanů. „Já nechci úřednickou svatbu. Chci svatbu, kde budou známí, lidi, co patří k mému životu,“ nechce dělat Zounar ústupky.

Bratr Martina Zounara měl autonehodu. Našli ho nahého v autě!

Video se připravuje ...

A jak se spolu seznámili? Budiž to návodem proto, kteří marně tápou na seznamkách. Poznali se totiž díky pejskům. Začali se totiž očuchávat před školou, do níž chodí Zounarova dcera. Jenže okamžitě k citovému propojení nedošlo. Herec pak ještě několik dnů podle svých slov kroužil kolem školy, než se skutečně zadařilo. A jak dodal, oba měli velké štěstí, že byli v té době single.

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.