Je to vůbec Xindl X? Zpěvák se změnil k nepoznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Je to vůbec Xindl X? Zpěvák se změnil k nepoznání!

Xindl X neskutečně zhubl
Xindl X neskutečně zhubl (instagram.com)

Český písničkář Xind X (41), vlastním jménem Ondřej Ládek, prošel razantní změnou. Náročné covidové období využil k tomu, aby zapracoval na své postavě, a výsledek je skutečně znát!

Jedním z hlavních faktorů, jak se Xindlovi X podařilo během relativně krátké doby dostat do takové kondice, je změna prostředí. Od října loňského roku totiž se svou rodinou pobývá na Tenerife, kde jsou klimatické podmínky o poznání lepší a stabilnější než ty v Česku.  „Každé dopoledne, potom, co jsme odvedli děti do školy, jsem se začal věnovat pohybu - ať už beach volejbalu, padlu nebo deseti- až dvacetikilometrovým procházkám,“ cituje web Super.cz zpěváka, kterého pandemie přiměla zapracovat na svém dosavadním životním stylu.

„Začínal jsem na víc než 110 kilech s tím, že bych se rád dostal na osmdesát, která jsem měl, když jsem vydával svou první desku,“  přiznal Ládek. Nebylo však nutné odepírat si některé pokrmy. „Vlastně jsem svůj jídelníček skoro neměnil. Jen jsem změnil množství toho, co jím, a občas si musím pomoct tvarohem s přidaným proteinem, abych měl dost bílkovin,“ vysvětlil muzikant, jenž se ovšem rozhodl vzdát alkoholu, jak uvedl web Expres.cz.

Obavy o zdraví Kubišové. A Farna v novém klipu. Šla s kůží na trh

Video se připravuje ...

Že v tomto případě svou roli hraje neméně důležitá psychika, zpěvák moc dobře ví. Však ho také zanedlouho čeká událost, která si s jeho hlavou může pěkně zahrát! „Už za měsíc a půl mě čeká opravdová zkouška ohněm, a to koncertní turné, které se paradoxně skoro celé odehrává na vinicích. Bez skleničky na pódiu to bude tedy nezvyk, ale věřím, že zvládnete pít i za mě a že si to spolu skvěle užijeme!“ dodal pozitivně naladěný Xindl X.

Mihulová se zranila, Zounar zasnoubil. A koho odmítl Brousek?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.