Xindl X těžce přestřelil a... Michal David mu to nedaroval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Xindl X těžce přestřelil a... Michal David mu to nedaroval!

Ondřej Ládek alias Xindl X
Ondřej Ládek alias Xindl X (Jan Tůma)

Během koronavirové krize chtěl zpěvák Xindl X obyvatele Česka trochu pobavit a proto nazpíval písničku na aktuální téma s názvem Roušky. Použil k tomu však hudbu, kterou použít neměl a oheň byl na střeše!

„Roušky, šijeme roušky, ať pracující neprskají na staroušky. Diví, Babiš se diví, a do médií šíří informace lživý,“ zpívá v nové písni zpěvák Xindl X, přičemž melodie písně je z hitu Michala Davida s názvem Colu, pijeme Colu. To se slavnému hitmakerovi nelíbilo a spor byl na světě.

„Musel jsem zareagovat, protože mě moji fanoušci začali bombardovat dotazy, jestli o tom vím, jestli jsem s tím souhlasil a co na to říkám. Použil píseň jiných autorů a zcela bez souhlasu. A to se nedělá. V branži už je dlouho, aby věděl, že se to nemá. Proto mi to vadí. V téhle situaci mi to přijde úplně nešťastné. Není čas na takové legrácky, je to vážná doba… Přes Ochranný svaz autorský měl požádat autora textu Frantu Řebíčka o souhlas. Takhle se to dělá běžně. A to neudělal. Xindl X se mi už ale osobně omluvil. Slíbil mi, že to smaže, že nevěděl, co to způsobí. Nic proti němu nemám, nechci mu ubližovat, ale příště by si měl dát pozor. Ať napíše svou hudbu a bude to v pořádku,“ pověděl podle extra.cz David.

„Po zveřejnění písně Roušky jsem bombardován dotazy, co že podle mě náš premiér dělá tak špatně. A proč do něj rýpu, když teď by se mělo hlavně táhnout za jeden provaz. Ano, souhlasím s tím, že by se mělo táhnout za jeden provaz, a to by měl dělat i premiér, což se bohužel během krize neděje a já to vnímám jako hazard s lidskými životy,“ reagoval Xindl X.

Xindlův "Talent v housce"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
26. 3. 2020 • 15:32

Diví, Babiš se diví, a do médií šíří informace lživý,“ zpívá v nové písni zpěvák Xindl X?
Je to skutečně, ale skutečně XINDL!!!

vemenozmojistary
25. 3. 2020 • 21:54

Xindl je prostě jen ksindl 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.