Písničkář Xindl X: Konec kariéry v Česku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Písničkář Xindl X: Konec kariéry v Česku?

Xindl X výrazně zhubnul
Xindl X výrazně zhubnul (Instagram)

Oblíbený český zpěvák Ondřej Ládek (41) alias Xindl X momentálně se svou rodinou žije na Kanárských ostrovech. Že by ale krátkodobě prchal za sluníčkem kvůli koronavirové krizi, se říct nedá.

Hudebník Xindl X si totiž na Tenerife pořídil před pěti lety apartmán. Tehdy pochopitelně ze zcela odlišných důvodů. „Jednak jako investici, druhak proto, že jsme chtěli na Tenerife trávit více času a trávit ho po hotelích bychom si nemohli dovolit. Takhle když bydlíme ve svém a nechodíme do restaurací, život tu není dražší než v Praze,“ přiznal zpěvák v rozhovoru pro web eXtra.cz.

I na Kanárech se ale covidu zcela nevyhli, ovšem tamní situace na ně měla podstatně nižší vliv než ta v České republice. „Spousta hotelů je zavřených, turistický ruch funguje na půl plynu oproti normálu a jsou tu nějaká omezení. Ale momentálně tu jsme ve druhém stupni, což znamená, že se smí scházet až šest lidí, roušky jsou povinné všude, i venku a zákaz vycházení je po jedenácté večer, ale jinak se tu žije normální život,“ prozradil Xindl X.

Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera

Video se připravuje ...

V současné době žije zpěvák především ze svých úspor a byl by rád, kdyby se zase mohlo co nejdříve koncertovat. Živá vystoupení pochopitelně nejsou jeho jedinou obživou. Pracuje také na nové desce a v plánu má i nové klipy. Kvůli covidu také přesunul svůj velký koncert v O2 aréně na podzim letošního roku. Nyní je ale rád, že si může na Tenerfie užívat především sportování i teplé počasí. Je vidět, že mořský vzduch zpěvákovi prospívá.

Koukalová o drsném rozvodu: Dlouho jsem měla zavřené oči! A Mádl vyběhl s bývalkou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mord
10. 4. 2021 • 15:21

O čem tento primitivní blábol je? Má vzbudit závist?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.