Co je to za Tarzana? Hvězda Tváře výrazně změnila image! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Co je to za Tarzana? Hvězda Tváře výrazně změnila image!

Vojta Drahokoupil zkrotil svou kštici!
Vojta Drahokoupil zkrotil svou kštici! (foto: Instagram )

Zpěvák Vojta Drahokoupil (25) se rozhodně nebojí experimentovat se svou image. Jen co do účesů vyzkoušel nespočet variací, a to nejen díky účasti v pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Nedávno se opět rozhodl pro radikální změnu. Výsledek posuďte sami!

Svou delší kštici se mu konečně podařilo zkrotit. Ačkoli ji o pár centimetrů zkrátil, žádná velká změna to nebyla. Ale to bylo právě ono ticho před bouří! Vojta si totiž své vlasy nechal zaplést do dredů. Celý proces i s výsledkem zveřejnil na sociálních sítích. Své nové ››číro‹‹ zajistil bílým šátkem a připomínal tak zpěváka Justina Biebera (27), jenž podobnému účesu holdoval před pár lety.

Blondýn Vojta Drahokoupil: Návrat k ex, hádky v karanténě a nové silikony!

Video se připravuje ...

„Dredy mám poprvé v životě a cítím se v tom moc dobře. Mám je do klipu, který budeme zanedlouho natáčet. Ale asi si je nechám delší dobu, protože se mi to zalíbilo,” prozradil Vojta webu Super.cz. Zpěvák letos plánuje vydat nový single spolu s deskou, a jak sám říká, nová image je teprve začátek. Fanoušci se tak mají na co těšit!

Rozhovor s Vojtou Drahokoupilem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
4. 7. 2021 • 12:43

Žena 🤢🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.