PODRAZ OD MAREŠE! Tohle Brzobohatý s Písařovicovou nečekali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

PODRAZ OD MAREŠE! Tohle Brzobohatý s Písařovicovou nečekali

Daniela s Ondřejem v pořadu Inkognito.
Daniela s Ondřejem v pořadu Inkognito. (CNN Prima News-iPrima.cz)

Když si Ondřej G. Brzobohatý (39) poprvé "na tajňačku" vyrazil s Danielou Písařovicovou (43) do společnosti, nepočítal s přítomným Leošem Marešem (46). Šlo totiž o uzavřenou oslavu narozenin Petra Jandy (80), kde skrývající se hrdličky natočil všetečný Leoš Mareš (46) a video pak rozšířil po sociálních sítích!

„S tím jsem tedy nepočítal. Ale já upřímně nemám důvod chodit kanálama, anebo se někde skrývat. Jsem rozvedený chlap, který se snaží najít svoje životní štěstí a mít radost ze života, což přeju každému, aby to měl takhle nastavené," nakvašeně okomentoval Marešovo počínání Ondřej G. Brzobohatý na webu Super.cz.

Levnější benzin na 4 měsíce! Rakušan o uprchlících, a Kuchařová o nevěře exmanžela

Video se připravuje ...

„Už jsem si na to musel zvyknout dřív, ať už se to týkalo kauzy mojí první partnerky a první i druhé svatby, anebo mojí maminky a jejího přítele. Jsou to věci, které se člověka, který je viděn a pracuje v šoubyznysu, týkají, a je to určitá daň. Ale profesi bych kvůli tomu nevyměnil," dodal ke stinným stránkám mediální slávy talentovaný všeuměl.

Ondřej Brzobohatý má jasnou: Rozvodovou válku s exmanželkou Táňou by rád ukončil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 5. 2022 • 00:34

lekno
--------
Mohli žádat o zkrácené řízení u arcibiskupa.
Církev je dnes tak podplatitelná, že jim na to do 30 dnů od podání kejvne

-bello-
23. 5. 2022 • 00:25

Přijde mi hodně blbé natočit někoho bez jeho vědomí a prsknout to soc. sítě a mít sledovanost.Mareš není žádný myslitel a s tou svou polochlapem vizáží modelínou to taky nevyhrál.Je děsný , jak jsou oba materiální a všechno musí mít dvojnásob. A Brzobohatý je volný, ale toho od mámy nazývat přítelem nemusel.Mohl o něm radši mlčet. On totiž právě právě Koptík bulvár a soc. sítě zásoboval " básněmi " jak Gregorová v kleče s nahým vystrčeným zadkem čeká, kdy už si Koptík sundá trenýrky

lekno
19. 5. 2022 • 16:35

Tak Ondřej se cítí jako rozvedený – volný chlap.. Znamená to, že církevní sňatek v kostele, se kterým on dobrovolně souhlasil - byl pro něj bezvýznamná fraška, které se zúčastnil kvůli Taťáně. Dojemné od neho.. Je snad ateista? Pokud se cítí jako věřící /jeho matka totiž někdy p. Boha zmiňuje v bulváru/, měl by svatoušek vědět, že skutečně kompletně rozvedený volný chlap - bude před Bohem až po církevní anulaci manželství. Do té doby je stále manžel Taťány. Když v něm hnací pud tento fakt přehlíží a vládne nad duchem, může počítat s tím, že dopad z takového chování bude jeho těžkotonážním břemenem – jednou..

defakto
18. 5. 2022 • 19:46

... a co si myslel mazánek Brzoposraný , že se rozvede v tichosti jako by se nic nestalo ? Jen at všichni ví o tom , že byl ženatý a podváděl svou manželku !
A s Písařicovou sa k sobě hodí jako pěst na oko !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.