Písařovicová srovnala vztahy s Hejlíkem a Brzobohatým: Diametrální rozdíl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Písařovicová srovnala vztahy s Hejlíkem a Brzobohatým: Diametrální rozdíl!

Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová (FTV Prima)

Drží se stranou a veřejnými hádkami svého současného partnera, hudebníka Ondřeje Gregor Brzobohatého (39), a jeho bývalé manželky Taťány Kuchařové (34) se nenechává vyvést z míry. Až nyní prolomila moderátorka Daniela Písařovicová (43) mlčení a zhodnotila situaci vlastníma očima.

Do konverzace týkající se vztahu s hudebníkem sice přispěla, diskrétní ale Daniela být nepřestala. Ráda by si detaily vztahu nechala pro sebe, a ačkoli je s ohledem na okolnosti viděna veřejností spíše v negativním světle, nevidí důvod se jakkoli ospravedlňovat. Situaci se snaží držet na uzdě, veřejnými roztržkami jí ale Táňa spolu s Ondřejem spíše hází klacky pod nohy.

Do Brzobohatého zamilovaná Písařovicová: O touze po dítěti!

Video se připravuje ...

 „Bylo by fajn, kdybychom ten vztah měli pro sebe. To je vždycky lepší varianta. Vzhledem k tomu, že se to dostalo na veřejnost, tak musíme pracovat s kartami, které jsou už rozdané,“ prozradila moderátorka webu Super.cz během otevření terapeutického hřiště dětských pacientů motolské nemocnice.

Daniela se ale drží stranou a odmítá přilévat olej do ohně. „Do boje já nechodím, to mi není vlastní. Snažím se to brát tak, jak to je, a těším se, až to přestane všechny zajímat. Mám pocit, že lidé jsou už otrávení a já nechci přispívat k zamořování veřejného prostoru v tom smyslu, že bych zveřejňovala něco ze svého soukromí,“ přiznala.

Daniela Písařovicová: Svým rozhodnutím jsem šokovala sama sebe

Video se připravuje ...

Pozornost na sebe díky vztahu se známým mužem upoutala již v minulosti, kdy tvořila pár s hercem Lukášem Hejlíkem (42). Porovnávat to se současným vztahem ale podle ní není na místě. „Tehdy byla situace diametrálně odlišná. Myslím si, že nejlepší je se k ničemu nevyjadřovat. Je to nejlepší cesta, dosáhnout toho, aby vše utichlo,“ dodala Písařovicová.  



Přečtěte si
ppadys13
31. 5. 2022 • 16:41

Kam dal tenkrát Hejlík oči,ona vypadá jak babochlap.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.