Písařovicová kontra Kuchařová: NEČEKANÉ SPOJENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Písařovicová kontra Kuchařová: NEČEKANÉ SPOJENÍ!

Daniela s Táňou coby kámošky.
Daniela s Táňou coby kámošky. (archiv Blesku)

Každá krásná dáma musí o svůj zevnějšek náležitě pečovat. A obě lásky Ondřeje Brzobohatého to nemají jinak. Co je v péči o tělo a pleť spojuje a co každá dělá zase úplně jinak? 

Taťána Kuchařová (34) nedá dopustit na tzv. zelený detox. Nedávno jej podstoupila v délce 21 dní a jak sama přiznává, po absolvování kúry rozkvetla. „Zelený detox je fantastický. Pomohl mi vyčistit tělo, nakopl růst vlasů, zlepšila se mi pleť. Co si budeme povídat, ve střevech je náš druhý mozek, který ovlivňuje to, jak se cítíme po psychické stránce. Když má člověk zdravou životosprávu, je také ve větší pohodě,“ svěřila se bývalá manželka Brzobohatého(38) webu Lifee.cz. Detox je to vskutku striktní. „Bez alkoholu, masa, mléčných výrobků a plný veganské stravy. Překvapilo mě, jak úžasně je možné vařit bez živočišných produktů. Nic mi nechybělo, kromě kávy. Kávu nebo kapučíno totiž občas mívám místo dezertu. Netrpěla jsem pocitem hladu, to ani náhodou,“ popsala jej Táňa. 

Daniela Písařovicová v exkluzivní rozhovoru pro Blesk prozradila...

Video se připravuje ...

To Daniela jde na péči o své tělo a pleť jinak. Spoléhá na geny. „Mohu poděkovat mamince, protože když se na ni podívám, vidím, že s ní mám mnoho rysů společných,“ řekla moderátorka pro ŽivotvČesku a dodala, že co se stravy týče, takovou disciplínu jako Táňa nemá. „Mám pocit, že se stravuji špatně. Kolikrát jsem schopna vydržet bez jídla a pak zase jím hodně. Určitě mi chybí nějaká pravidelnost,“ kaje se. 

„Na druhou stranu to určitě není tak, že bych nedělala vůbec nic a spoléhala se jen na genetiku. Snažím se hýbat, ale určitě jsou lidé, kteří se sportu věnují mnohem více. Já sice běhám, ale ne vždy mám na to čas,“ dovysvětlila také Písařovicová

Striptér v Inkognito rozdivočí Bezděkovou a Písařovicovou!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mariama
29. 5. 2022 • 10:22

Není Vám trapně, Lenatko?! Opravdu si nemůžete pomoci a musíte neustále plivat špínu a urážky na Danielu? Asi Vám leží hodně v žaludku. Jste ubohá. Písařovicová je hezká, elegantní a především inteligentní žena. Písařovicová nevypadá jako chlap, ale jako zajímavá, hezká a atraktívní žena.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.