Zpěvačka Monika Absolonová: Překonala obrovský komplex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvačka Monika Absolonová: Překonala obrovský komplex

S čím nejvíc bojuje Monika Absolonová?
S čím nejvíc bojuje Monika Absolonová? (archiv)

Ještě nikdy snad nebyla tak sexy! Monika Absolonová (45) se ve včerejší show Tvoje tvář má známý hlas proměnila v Christinu Aguileru (41) a zazářila na plné čáře. Několik nocí kvůli tomu však zpěvačka nespala a chtěla i svou účast vzdát!

S písní I’m a Good Girl z muzikálu Varieté (2010) to Monika pořádně rozbalila jako zatraceně sexy burleska a všichni zůstali z jejího výkonu v němém úžasu.

Nejtěžší vystoupení

Zpěvačka ale měla z proměny velký respekt a obavy. „Celý život jsem se vyhýbala zpěvu v angličtině, tanci a sexy oblečkům. Tak tentokrát se mi to sešlo vše najednou. Musím přiznat, že to pro mě bylo nejtěžší vystoupení, které jsem zatím dělala,“ přiznala deníku Aha! Monika. Té však nezbylo nic jiného než zatnout zuby a vydržet.

Překročení komfortní zóny

„Jednu chvíli jsem to dokonce chtěla vzdát s tím, že tohle nezvládnu. Ale když vás namaskují a takto krásně obléknou, máte najednou pocit, že jste někdo jiný,“ svěřila se Monika, která se na jevišti objevila v platinové paruce a ve třpytivých korzetových minišatech.

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video se připravuje ...

„Takže jsem to prostě pojala tak, že si hraju na někoho jiného, a díky tomu jsem se cítila lépe. Tento pořad je o tom, že se snažíme lidi bavit a člověk musí někdy opustit svou komfortní zónu, a tady jsem opravdu všechny svoje komfortní zóny totálně překročila,“ dodala Absolonová, která si po zásluze došla pro vítězství.

Skvělá jako Meky nebo Michal David...

Monika zatím v každé postavě zazářila. I když tvrdila, že už nemůže a má krizi, vysekla dokonalého Michala Davida. „Máme spolu moc hezký vztah, objevil mě a přivedl do branže. Tak jsem měla strach, abych něco nepokazila,“ prohlásila Monika. Mekyho Žbirku a jeho Baladu o polných vtákov podala tak emotivně, že diváci slzeli. Perfektní byla i jako Adele nebo Helena Vondráčková. „Na Adele mi museli maskéři vycpat prsa a boky, což mě pobavilo.“ Po rozchodu s Tomášem Hornou přece jen nějaké kilo shodila.

Hana Holišová poodhalila zákulisí Tváře: Čím ji rozčílila Jitka Boho?

Video se připravuje ...

Utržená ze řetězu

Po lednovém porodu se v Tváři objevila Erika Stárková (37) alias Dáša ze seriálu Most! Herečka sice vystoupila jen jako doprovod soutěžícího Denise Šafaříka (28), ale strhla na sebe veškerou pozornost. V sexy ohozu to na pódiu pořádně rozjela a předvedla, že do formy se dostala hodně rychle a mateřství jí více než prospívá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.