Sestra Zagorové, Evelyn, v problémech: KVŮLI HANIČCE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sestra Zagorové, Evelyn, v problémech: KVŮLI HANIČCE

Při bližším pozorování najdete u Evelyn společné rysy s Hankou.
Při bližším pozorování najdete u Evelyn společné rysy s Hankou. (Foto Aha! – P. Novotný, Z. Pecák, M. Hykl, D. Černovský)

Evelyn (78) a Hanka (†75) byly sestry, jak se patří. Krásný vztah je provázel celým životem, až do posledních dní a nepochroumal jej ani fakt, že to starší sestra Zagorové za slávu Haničky často i slízla. 

Poté, co Hana přesídlila z rodné Ostravy do Prahy, její popularita prudce vylítla. Zagorová už byl pojem a samozřejmě se brzy rozkřiklo, čí sestra slavná zpěvačka vůbec je. 

Vendula Pizingerová na rozloučení s Hankou Zagorovou: To, co vytvořila, zůstane

Video se připravuje ...

„Nikdy jsem o Hance v práci nemluvila, ale samozřejmě se to dozvěděli. Abych byla upřímná, nebylo to dobré, převládala spíše závist. Třeba když se rozdávaly prémie, mně bylo řečeno, že je nepotřebuji, když mám za sestru Hanu Zagorovou,“ vzpomíná Evelyn Bečvaříková v knize Naprosto nezbytná Hana Zagorová. 

Nikdy jí to ale nezazlívala. Naopak. Úspěch své sestře vždy vřele přála i když je dělily stovky kilometrů. „Strašně se mi stýskalo. Viděla jsem ale, jaký má úspěch, těšilo mě to,“ popsala také. 

Borhyová na posledním rozloučení se Zagorovou: Vidím ji na každém kroku...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mariana
9. 9. 2022 • 18:59

Foceno na sjezdu čarodějnic ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.