Margita po smrti Zagorové (†75): POSLEDNÍ ROZLUČKA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Margita po smrti Zagorové (†75): POSLEDNÍ ROZLUČKA

Štefan Margita poděkoval lékařům
Štefan Margita poděkoval lékařům (Archiv)

Nenechal ji samotnou ani na úplně poslední cestě. Štefan Margita (66) odjel za rakví s ostatky své ženy Hanky Zagorové (†75) až do strašnického krematoria. Doprovod mu dělala Hančina jediná sestra Evelýna (78).

Po šestihodinovém pietním aktu v Divadle Kalich, kam se přišly s Haničkou Písničkou rozloučit tisíce lidí, putovala rakev s ostatky ke zpopelnění do strašnického krematoria.

Řidič od Gotta

Tam zamířil chvíli po ní také vdovec Štefan se svou švagrovou Evelýnou. Vezl je, stejně jako na zádušní mši, řidič Karla Gotta (†80) Daniel Josefi. V rodině totiž vždy řídila jen Hanka. Její manžel nikdy neměl řidičák, používá taxíky a vůbec nejraději má leteckou přepravu. Od pátku, kdy milovaná Zagorka odešla navždy, zažívá operní pěvec ty nejsmutnější chvíle života. Patřila k nim i večerní cesta do strašnického krematoria. Se švagrovou se nechali odvézt až k budově, v níž se v slzách už skutečně naposledy rozloučili s Hankou.

Pieta za Zagorovou, dlouhé fronty, stovky květin! Zvrat v kauze Mlejnek a Gorbačov zemřel

Video se připravuje ...

Nezvládl by to

Margita přiznal, že bez podpory lidí by to vše ani nemohl psychicky i fyzicky zvládnout. „Drazí přátelé, ani netušíte, jak mi v těchto těžkých dnech pomáháte. Moc vám děkuji za nádherná slova a projevy soustrasti. Jak za sebe, tak i za moji milovanou Hanku,“ napsal vdovec sociální síť.

Zdrcený Margita za rakví Zagorové: Poslední sbohem životní lásce

Video se připravuje ...

Zpěv jako vděk

„Když dovolíte, rád bych touto cestou poděkoval panu řediteli prof. MUDr. Petr Cetkovskému, Ph.D., MBA z nemocnice ÚHKT, panu prof. MUDr. Jaroslavovi Čermákovi, CSc., a v neposlední řadě všem zdravotním sestřičkám, které se do poslední chvíle úžasně postaraly o moji ženu. Budu moc rád, když vám jako projev mé vděčnosti někdy v budoucnu zazpívám. Klaním se před vámi!“ děkoval Margita všem.

Dojemné pietní místo na pražském Vyšehradě

Na Vyšehradě, kde bude Hanička Písnička snít věčný sen vedle svých rodičů, vzniklo i dojemné pietní místo. Na prostranství před hřbitovem byly převezeny nejen všechny věnce a květiny, ale i velká fotografie zpěvačky s podpisem. 

Blesk Podcast: Budeš druhá Kubišová, řval tajemník na Zagorovou(†75)

Video se připravuje ...

Fanoušci z celé republiky tam stále nosí květiny a hlavně zapalují svíčky. Pěvec na sociální síti ocenil pochopení a vstřícnost fanoušků jeho zesnulé manželky: „Moji milí, do 3. září se můžete s Hankou rozloučit také na Vyšehradě. Moc vám děkuji, že na Hanku tolik vzpomínáte společně se mnou!“



Přečtěte si
hanainge
4. 9. 2022 • 03:41

Výše uvedený článek bohužel obsahuje některé fotomontáže s Ivanou Macháčkovou, která je velká lhářka. Ivana Macháčková ve skutečnosti nebyla na rozloučení s Hanou Zagorovou. To je fakt!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.