Strach o manžela Zagorové: Jako by zemřel i on... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Strach o manžela Zagorové: Jako by zemřel i on...

Štefan Margita zveřejnil fotky, které doposud nikdo neviděl
Štefan Margita zveřejnil fotky, které doposud nikdo neviděl  (archiv Štefan Margita )

Přátelé už o něj mají strach. Vlastimil Harapes (76) se po smrti své bývalé manželky Hanky Zagorové (†75) uzavřel do sebe a truchlí o samotě. Jindy tak společenský, pohotový a vtipný Vlastík se omezuje na odpovědi »ano – ne«, anebo vůbec nekomunikuje.

Baletní mistr prožil s Haničkou Písničkou celkem 8 let. Dva roky spolu chodili, šest let byli manželé. Chtěli spolu dokonce adoptovat holčičku, měli v plánu starat se společně o dítě, tvořit rodinu. Není proto divu, že Harapes po smrti exmanželky cítí velkou ztrátu.

Smutný Peroutka na rozloučení se Zagorovou: O Hančině úmrtí věděl první!

Video se připravuje ...

Na otázku, zda přijde na zádušní mši za zesnulou zpěvačku do kostela svatého Tomáše na Malé Straně, kam to má ze svého malostranského bydliště opravdu »coby kamenem dohodil«, odpověděl prostřednictvím SMS jen lakonicky: „Nemůžu.“ A nedorazil ani o den později na rozloučení s Hanou Zagorovou v Divadle Kalich. 

Hana Zagorová a Vlastimil Harapes

Harapes se omluvil i z tradiční zahradní párty producenta Borka Severy (72), kterou si doposud nenechal nikdy ujít. „Úplně se vytratil ze společenského života,“ konstatoval jeden z účastníků slavnosti. „Jako by s Haničkou umřel i on...“ dodal posmutněle.

Pieta za Zagorovou, dlouhé fronty, stovky květin! Zvrat v kauze Mlejnek a Gorbačov zemřel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
4. 9. 2022 • 09:12

Marta Kubíková - Přesně tak - v článku se píše o Harapesovi, tak snad by měl být titulek...... "Strach o exmanžela Zagorové"..... Ten někdo, kdo ten článek vyplodil, je asi totálně blbej !!!!!!

Marta Kubíková
4. 9. 2022 • 09:01

Když už autor článku vydá takovej blábol, měl by správně nazývat věci pravým jménem, Harapes není Hanky manžel, ale exmanžel. Toto může pana Margitu opravdu naštvat.

ivanak
4. 9. 2022 • 08:39

Akorát že se v tom článku píše o Harapesovi vy ,,Markito".Nesmíte koukat jen na titulní fotku a přečíst si článek.Ale to už je na vás asi moc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.