Žalem zhroucený Karel Vágner: Utekl z divadla! Kvůli Zagorové... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žalem zhroucený Karel Vágner: Utekl z divadla! Kvůli Zagorové...

Hana Zagorová a Karel Vágner
Hana Zagorová a Karel Vágner (Foto: M. Pátek, D. Kundrát)

Udělal pro to všechno, ale neklaplo to! Karel Vágner (80) už několik dní před prvním představením muzikálu Biograf láska říkal, že ještě nedokáže poslouchat písničky své největší kamarádky Hanky Zagorové (†75). Odešel ještě před první notou!

Smrt Haničky Písničky, které tuto milou přezdívku sám vymyslel, byla pro něj nejhorší ranou. Stále se s ní nemůže vyrovnat, nedokáže ji přijmout.

Zničil ho sloup

Přesto se s manželkou statečně vydal z Průhonic, kde žije, do Divadla Kalich v centru hlavního města. „Nevím, jestli to vydržím,“ varoval Vágner ve foyeru. Stačil pohled na Hančinu fotografii a pak na sloup, kde byly napsané texty jejích slavných písniček. Mistr basů se zvedl a se smutným pohledem si zavolal taxi. Nestihl zaslechnout ani první z 24 hitů oblíbené Zagorky.

Potlesk vestoje

Jistě by ho potěšilo, jak diváci tleskali po každé písni a povzbuzovali účinkující. Biograf lásky, kde zní Maluj zase obrázky, Mys dobrých nadějí či Rybičko zlatá, přeju si odměnili diváci na předpremiéře potleskem vestoje.

Karel Vágner se na rozloučení se Zagorovou zhroutil: Jsem úplně v háji

Video se připravuje ...

Vdovec Margita přijde později

V den premiéry podpořil tým Divadla Kalich v čele s režisérem Janem Křížem (36) vdovec po Zagorové. „Moc vám za sebe i za Hanku děkuji a všem zúčastněným držím palce!“ vzkázal Štefan Margita (66) s tím, že navštíví jednu z pozdějších repríz muzikálu.

Nesvačilová nevydala ani hlásku

Dva měsíce pilně zkoušela, ale nakonec na jeviště nemohla. Denisa Nesvačilová (31) jako na potvoru ztratila těsně před prvním představením Biografu láska hlas. Naštěstí ji v roli Alči rychle zastoupila kolegyně Míša Tomešová (31).

KAREL VÁGNER

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.