Hana Zagorová ještě není pohřbená: Ale na náhrobku už má jméno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hana Zagorová ještě není pohřbená: Ale na náhrobku už má jméno

Hana Zagorová.
Hana Zagorová. (blesk)

Kameník už na náhrobek na Vyšehradě vytesal jméno Hany Zagorové (†75). Lidé sem chodí, nosí na hrob květiny a zapalují svíčky. Uložil sem už snad Štefan Margita (66) urnu s ostatky? „Haničku mám stále doma,“ řekl deníku Aha! vdovec.

Nemůže se zatím se svou milovanou ženou rozloučit. „Ještě bude nějaký čas se mnou,“ potvrdil svá slova operní pěvec. Je to příliš brzy, nemůže se odloučit. Štefana dojímá, jak lidé stále myslí na milovanou Haničku Písničku. Jakmile vyjde z domu, slyší citlivé kondolence, lidé mu vyjadřují soucit s jeho zármutkem.

Zagorová by slavila narozeniny: Margita na hřbitově, vzpomínal i Vágner

Video se připravuje ...

Píší mu krásná slova plná vřelosti. Nedávno ho dokonce navštívil malíř Petr Hájek a přinesl mu na památku originální obraz Hanky, jak ji vidí on. To vše vdovci v jeho žalu pomáhá. „Drazí přátelé, moc vám všem ze srdce děkuji za krásná slova, která mi píšete a která mi tolik pomáhají v této těžké a smutné době. Klaním se před vámi a moc vám všem děkuji,“ napsal Margita vděčně na sociální síť.

Smutný Peroutka na rozloučení se Zagorovou: O Hančině úmrtí věděl první!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.