Na kolik peněz se odhaduje jmění Zagorové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Na kolik peněz se odhaduje jmění Zagorové?

Nové pietní místo vzniklo na Vyšehradě
Nové pietní místo vzniklo na Vyšehradě (archiv Blesku)

Legendární zpěvačka Hana Zagorová (†75) zemřela 26. srpna. Na pěvecké scéně působila téměř šedesát let svého života a je jasné, že finančně na tom byla více než výborně. Dala by se označit za multimilionářku. Co všechno vlastnila a kdo bude její pohádkové jmění dědit?

Za svou hvězdnou kariéru prodala miliony desek a nazpívala stovky písniček. Navíc si Zagorová spoustu z nich napsala sama a tím pádem jí byly každý rok vypláceny tantiémy od Ochraného svazu autorského a od Intergramu. Z těchto společností budou tantiémy vypláceny i po Hančině smrti jejímu dědici.

Pieta za Zagorovou, dlouhé fronty, stovky květin! Zvrat v kauze Mlejnek a Gorbačov zemřel

Video se připravuje ...

Zpěvačka také koncertovala a za jedno své vystoupení dostávala i statisícové sumy. Měla proto dostatek prostředků na to peníze investovat. Vlastnila polovinu luxusního mezonetového bytu v pražském Podolí, kde žila s manželem Štefanem Margitou dlouhých 15 let. Byt má podle realitních makléřů hodnotu 35 milionů korun, jak píše web ženy.iprima.cz. Dále si manželé společně pořídili byt ve Španělsku, konkrétně v Malaze, kam moc rádi jezdívali.

Hlavním dědicem po Zagorové by měl být její manžel Štefan Margita, pokud tedy Hanka v závěti neuvedla něco jiného. Možná něco odkázala i své starší sestře Evelyn, se kterou měla celý život moc hezký vztah.

Zagorová by slavila narozeniny: Margita na hřbitově, vzpomínal i Vágner

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.