Vyčerpaný Štefan Margita: O TRAGÉDII A POSLEDNÍM PŘÁNÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vyčerpaný Štefan Margita: O TRAGÉDII A POSLEDNÍM PŘÁNÍ!

Margita se po smrti Hanky obrátil k fanouškům
Margita se po smrti Hanky obrátil k fanouškům (archiv)

Ještě to příliš bolí. V pondělí to bude teprve měsíc, co navždy utichla Hana Zagorová (†75). Až nyní vdovec Štefan Margita (66) prostřednictvím sociálních sítí oslovil fanoušky, poprvé po smrti milované ženy, a pozval je na koncert, na němž společně vzpomenou na milovanou Haničku Písničku, a splní tak její velké přání...

„Moc vás zdravím a poprvé se hlásím po té tragédii, která se stala. Není to lehké období, ale i tak bych vám rád představil něco, co jsme ještě s Hankou chystali,“ skládá první smutná slova ve věty viditelně unavený Štefan. „Osud nám nenahrál. Stala se tragédie a moji milovanou Hanku já tady už nemám,“ dodává s tím, že vše splní. Teď by to ještě nedokázal, ale za čtyři měsíce snad ano. „Můžu vám slíbit, že písničky Rybičko zlatá, přeju si a Můj čas na tom koncertě zazní,“ zve operní vdovec na videu.

Hana Zagorová (†75): Její velká vítězství a nejtěžší životní zkoušky

Video se připravuje ...

Poté vysvětluje, co jeho rozhodnutí zasvětit svůj koncert 24. ledna 2023 v O₂ areně své zesnulé manželce předcházelo. „Když jsem dělal poctu Karlu Gottovi, tak jsem po druhém koncertu dostal pozvání na vlastní koncert do O₂ areny. Doma jsem to Hance s radostí oznámil. Řekl jsem jí, že to bude její velký návrat po dlouhé době. Bude opět na jevišti a zazpívá svoje oblíbené písničky,“ vzpomíná Margita smutně. Chvěje se mu hlas. Zejména když mluví o tom, jak zpěvačka na tu zprávu reagovala. „Strašně se na to těším,“ řekla prý tenkrát manželovi Hanka Zagorová.

Hana Zagorová: Jaké byly počátky její kariéry?

Video se připravuje ...

Osud jí to už nedopřál. „Splním jí to přání,“ slibuje pěvec dojatě. Do areny si příští rok pozve i hosty, ale jejich jména oznámí později.

Matušková na slavičích hrobech

Po ani ne dvou týdnech pobytu dnes dává Olga Matušková (73) vale Česku a letí domů na Floridu. Proto se včera přišla na vyšehradský hřbitov rozloučit s manželem Waldemarem Matuškou (†76). A při té příležitosti zašla i na hrob devítinásobné Slavice, která ho má jen kousek od slavíka z Madridu. „Hanku jsme měli s Waldou moc rádi,“ svěřila Aha! Matušková. I když od vdovce Margity ví, že Zagorová ještě není pohřbená, dala jí tam aspoň kytku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.