Tajemství Zagorové (†75) a Čejky (†86): Zamkla ho do skříně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství Zagorové (†75) a Čejky (†86): Zamkla ho do skříně!

Hana Zagorová
Hana Zagorová (Foto Aha! – David Malík, ara)

Na zesnulého mima a tanečníka Jaroslava Čejku (†86) zavzpomínal i Standa Hložek (68). Ten dal k dobru veselou příhodu z doby, kdy mima proslaveného imitováním Chaplina nebo slepice pozvala na jeden ze svých legendárních večírků Hana Zagorová (†75).

Zpěvačka se totiž s Čejkou přátelila a jeho číslo si domluvila pro pobavení přátel! „U Hanky se pořádaly úžasné večírky pro kamarády. Vítání jara, Mikuláš, vždycky se našel důvod. Jednou mě poprosila, abych přišel dřív, protože se domluvila s Jarouškem Čejkou, který bude překvapením večera,“ vzpomíná Hložek v knize Naprosto nezbytná Hana Zagorová, která vyšla loni ke zpěvaččiným 75. narozeninám.

Hrdinky muzikálu z hitů zpěvačky Zagorové (†75) tvrdí: Hanka tady byla s námi!

Video se připravuje ...

„Já že mu pomůžu s kufrem s kostýmy, zamkneme ho v pokoji, aby tam náhodou někde předčasně nevlezl, a až bude čas, vyjde ven jako operní zpěvačka, nebo tak,“ popisuje zpěvák plán. Ten ovšem nevyšel. „Jenže jak začali chodit lidé, úplně jsme na něj zapomněli! Vzpomněli jsme si až po dvou hodinách, kdy už se tam málem počural!“ dodává Hložek se smíchem.

Pouze soukromé rozloučení

Zagorová zemřela 26. srpna, Čejka ji následoval v úterý 11. října. Přežil ji jen o 46 dní. Dožil v pražském domově pro seniory, kde ho ničily Parkinsonova a Alzheimerova choroba. „Poslední rozloučení proběhne na Městském hřbitově v Opavě, kde bude rovněž pohřben. Prosíme o respektování jeho památky a soukromí celé rodiny,“ oznámila za Čejkovu rodinu jeho praneteř Barbora Šenfeldová.

Vdovec po Zagorové (†75) Margita v slzách: Soška pro Haničku do nebe!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kykys
13. 10. 2022 • 21:37

Dodatek, kvůli kuňkalce tolik psaní 😜

Kykys
13. 10. 2022 • 21:01

Zagorová byla osobnost, všichni ji " hltali " jako zpěvačku, nebyla, nosozpév, ukvilenej hlas!! N emusel jsem .Zpěvačka Whitney to jo..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.