HVĚZDNÉ MANÝRY! Utajené požadavky celebrit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

HVĚZDNÉ MANÝRY! Utajené požadavky celebrit

Madonna musí mít zbrusu nové záchodové prkénko před každým jejím příjezdem
Madonna musí mít zbrusu nové záchodové prkénko před každým jejím příjezdem (instagram: Madonna)

Cestují po celém světě, a tak není divu, že se všude chtějí cítit jako doma. Jenže některé požadavky celebrit na zařízení hotelových pokojů nebo šaten v koncertních halách jsou už docela přitažené za vlasy… Posuďte sami, jakou práci si s přípravami musejí dát členové jejich týmů.

Beyoncé (41)

»Královna Bey« se jí nepřezdívá jen tak pro nic za nic. Každý pokoj (včetně zázemí v koncertních halách) musí být před jejím příjezdem vytopený na 25,5 ◦C – ani víc, ani míň. Po vystoupení také vždy vyžaduje pikantní kuřecí stehna a lahev vychlazené Pepsi coly. Preferuje skutečně pouze tuto značku. Přednedávnem kdesi dostala kolový nápoj od jiného výrobce a prý byl hned oheň na střeše…

Paul McCartney (80)

Těžko říct, jestli si takhle mohl diktovat, když koncertoval s Beatles. Teď ale jezdí na tour sám, a tak může vznášet i ty nejpošetilejší požadavky. Paul McCartney chce mít v šatně i v hotelovém pokoji přesně šest rostlin, které musejí být symetrické. Kromě toho nutně potřebuje, aby všechny lampy v zázemí svítily na halogenové žárovky a disponovaly stmívačem.

Adele (34)

Vystoupení jí dá kolikrát zabrat, a tak potřebuje doplnit energii. A když jí zrovna chytne mlsná, nechtějte jí přijít do cesty! Po jednom koncertu totiž Adele přikázala zaměstnanci hotelu, aby jí opatřil pizzu z 280 kilometrů vzdálené restaurace. Co mu zbylo, nastartoval auto a odfrčel pro jídlo. Jenže když se vrátil, Adele už tvrdě spala, a tak šla pizza nakonec do koše.

Justin Timberlake (41)

Na první pohled Justin vypadá jako pohodový chlápek, opak je však pravdou. Odmítá s kýmkoli sdílet patro na hotelu, a tak si jeho tým pokaždé musí pronajmout celou etáž. Kromě toho je to prý strašný rapl na úklid. Vyžaduje pravidelnou desinfekci všech klik a povrchů v pokoji, a to každé dvě hodiny. A nemůže za to covid – choval se tak už před vypuknutím pandemie.

Rihanna (34)

Tahle dáma nutně potřebuje útulné prostředí a má k tomu přísné regule. V hotelu musí být černé nebo tmavě modré zatemňovací závěsy, postel s nebesy, šest svíček konkrétní značky, vybraná bytová vůně, a aby toho nebylo málo, tak i chlupatý koberec se zvířecím potiskem, po kterém může chodit bosa. Je to však host tak trochu za trest. Podle zdrojů z hotelů po ní personál pravidelně nachází třpytky v koupelně, použité nálepky na bradavky nebo sexuální hračky.

Kanye West (45)

V pokoji rappera Kanye Westa nesmí nikdy chybět holičské křeslo, gumové boty do sprchy (ano, i přes to, že pobývá v pětihvězdičkových podnicích), balzám na rty značky Carmex a v ledničce místo lahví šampaňského několik kelímků bílých jogurtů.

Madonna (64) Pro královnu popu všechno! Třeba i zbrusu nové záchodové prkénko před každým jejím příjezdem či hotelový pokoj vyzdobený stovkami bílých růží a svíčkami. Ke spaní potřebuje totální tmu, takže chce zakrýt i malinkatá světélka od detektoru kouře na stropě.

Jennifer Lopezová (53)

Zpěvačka před každou cestou pečlivě studuje, jakou barvu mají stěny v jejím hotelu. Pokud se jí to nelíbí, musí personál vzít štětce a válečky a všechny místnosti, kde Jennifer pobývá, znovu vymalovat. Kromě toho pokaždé vyžaduje, aby její pokoj byl ve 14. poschodí.

Jak ustál kariéru po rozpadu Beatles a stal se nejúspěšnějším skladatelem všech dob

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.