Noční můra vdovce Zagorové: Obvinění z namyšlenosti a sprostého chování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Noční můra vdovce Zagorové: Obvinění z namyšlenosti a sprostého chování!

Štefan Margita promluvil o úmrtí Hany Zagorové
Štefan Margita promluvil o úmrtí Hany Zagorové (Foto: Marek Pátek, David Kundrát)

Od smrti zpěvačky Hany Zagorové (†75) uběhlo něco málo přes tři měsíce. Vdovec Štefan Margita (66) se s jejím odchodem pochopitelně pořád nesrovnal. Letos to budou po třiceti letech jeho první Vánoce bez ní, a aby toho neměl málo, lidé se ho na milovanou manželku pořád vyptávají.

I když je to pro něj těžké, snaží se každému slušně odpovědět. Podle něj by si jinak lidé mysleli, že je arogantní. „Řekli by si třeba, že se chovám opravdu sprostě. Takže samozřejmě stále všem na otázky ohledně Hanky odpovídám, ale strašně mě to drásá. Pak přijedu domů a… Jsem z toho dost nešťastný,“ přiznal pro idnes.cz.

Štefanu Margitovi (66) apladovaly v Mikulově tisíce lidí.

Video se připravuje ...

Rozpovídal se také o nadcházejících Vánocích, na které se vůbec netěší. „Bude to smutné. Slíbil jsem Hance, že tu nic nezměním. Není důvod. Alespoň je Hanka tím pádem stále tady. Udělal jsem jen malou vánoční výzdobu, což by asi ocenila. Ale venkovní co jsme mívali letos nedělám, není pro koho. Chci už mít svátky za sebou,“ pronesl smutně vdovec.

Po manželce stále truchlí a není divu, byli spolu dlouhých třicet let. Rozptyluje ho však práce, nedávno se například vrátil ze Spojených států amerických, kde alespoň na chvíli přišel na jiné myšlenky.

Vdovec po Zagorové (†75) Margita v slzách: Soška pro Haničku do nebe!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_296885
9. 12. 2022 • 01:43

Máme Vás rádi a vážíme si Vás. Nejste sám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.