Margita (66) na muzikálu Biograf láska: Odveze si Zagorku do Košic | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Margita (66) na muzikálu Biograf láska: Odveze si Zagorku do Košic

V divadelním klubu se Štefan svěřil, jak je šťastný, že lidé na Haničku nezapomínají a stále dávají najevo, jak ji mají rádi.
V divadelním klubu se Štefan svěřil, jak je šťastný, že lidé na Haničku nezapomínají a stále dávají najevo, jak ji mají rádi. (David Kundrát, archiv, instagram)

Místo smutku velké nadšení. Vdovec Štefan Margita (66) poprvé navštívil muzikál Biograf láska, který je složený z hitů jeho Haničky Písničky. Bál se, že mu slavné melodie přivodí další smutek, ale bylo to naopak.

Nadšeně tleskal a po představení přišel za herci na jeviště. „Vezmu vás do mých rodných Košic,“ slíbil ansámblu divadla Kalich. V Košicích Zagorka za třicet let manželství několikrát vystupovala a lidé ji tam mají moc rádi.

Hana Zagorová (75) jde z nemocnice domů! Margita prozradil její přání

Video se připravuje ...

„Bylo to brilantní. Musíte tam zahrát aspoň třicet představení,“ požádal Štefan. Nadchlo ho, jak mladí herci k muzikálu přistoupili, když jsou o dvě generace mladší než Zagorová. „Každý jste si z Hanky něco vzal. A zpíváte ty její písničky s úctou, děkuju,“ potěšil zpěváky. „I ona se tam nahoře jistě raduje,“ ujistil je. Potom ještě přímo na jevišti pokřtil CD s hity Biografu lásky. A to nazpívaných ve všech alternacích.

V divadelním klubu se Štefan svěřil, jak je šťastný, že lidé na Haničku nezapomínají a stále dávají najevo, jak ji mají rádi. Muzikál je vyprodaný měsíce dopředu. „Já snad druhého takového člověka neznám. Stále si říkám, jak jen to ta moje milovaná žena dělala,“ zamyslel se.

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mirka2112
28. 5. 2023 • 12:34

Závidíte panu Margitovi?
Vy se můžete cpát pouze u oběda.....

Eva Jah
30. 1. 2023 • 13:32

To se pletete, on se nemusí nikam tlačit, to dělají media a hlavně, proč si nepřečíst, že je muzikál úspěšný.
Pravdou je, že i kdyby nebyl, media by měla také téma.

Uživatel_5357732
30. 1. 2023 • 08:51

Už je otravne, jsk se Margita cpe do mědií. Ať se věnuje zpěvu a to úplně stačí. Vidět ho není třeba

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.