Hysterie a násilí! Z krádeže nařčený Margita našel nečekané zastání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hysterie a násilí! Z krádeže nařčený Margita našel nečekané zastání

Díky Michalu Kindlovi našel Margita „nevlastní“ rodinu.
Díky Michalu Kindlovi našel Margita „nevlastní“ rodinu. (Facebook)

Takový závěr roku si operní pěvec Štefan Margita (66) rozhodně nepředstavoval. Místo toho, aby slavil vánoční svátky v poklidu a se svými blízkými, čelí nařčení rozhněvané příbuzné zpěváka Michala Kindla (34). To si ovšem on ani jeho rodina nenechali líbit.

Po náročném období spojeném s úmrtím jeho milované ženy Hanky Zagorové (†75)  věděl, že letošní vánoční svátky budou smutné. Přesto si je chtěl užít v kruhu blízkých lidí, mezi které patří zpěvák Michal Kindl (34) se svou ženou Bárou i dcerkou Adeline (1, 5). To se ovšem nelíbilo biologické babičce malé Adeline, a tak se rozhodla veřejně jednat.

Margita nikdy nebyl a není její dědeček! Přeji vám všem, aby se vám nikdy nic tak strašného nepřihodilo. Aby nepřišel někdo, kdo vám zničí všechno, co jste v životě budovali, kdo vám vezme děti a vnoučata, přestože jste mu důvěřovali. A když už k tomu dojde, nedejte se,“ napsala Zuzana Lipavská, matka Kindlovy ženy Báry, jak informoval deník Blesk.

Rychlá reakce dcery Báry

Ta si nařčení své matky nenechala líbit a za operního pěvce se pevně postavila. „Vážení, ráda bych se touto cestou jako matka malé Adeline ohradila vůči nepravdivému tvrzení mojí biologické matky, která na svém facebookovém profilu osočila Štefana Margitu z toho, že jí ukradl vnučku. Štefana společně s mým manželem již nějakou dobu bereme za blízkou rodinu a jen my jako rodiče rozhodujeme o tom, kdo bude po boku naší malé dcery,“ sdělila pro Showtime a ukázala tak, že každá mince má dvě strany.

Daňové změny 2023. Margita čelí nařčení, že ukradl vnučku. A Krampol na JIP!

Video se připravuje ...

„Moje matka bohužel nikdy nebyla jak mojí matkou, natož tou pravou babičkou. Vždy jsem se ji snažila tolerovat, ale bohužel někoho, kdo je psychicky nestabilní, nelze akceptovat dlouho.(...) Až vlastním porodem a objevením nekonečné lásky k dítěti jsem pochopila, že pokud Adeline mohu bránit před hysterií a násilím, najdu jí klidně dalších x babiček a dědečků,“ dodala rázně.

Margita se brání

Sám Margita se k situaci též vyjádřil. A kdo by čekal, že takové nařčení neunese vzhledem k náročnému období, které prožívá, má se na omylu. „Tu paní jsem viděl tak třikrát nebo čtyřikrát v životě. Dokonce byla i u nás na návštěvě. Navíc i účinkovala v pořadu Hanky, kde zpívala. Vždy se chovala velice krásně a velice slušně, ale já doopravdy nevím, jaký má vztah se svojí rodinou, takže, ať neobviňuje mě, ať nepoužívá moje jméno,“ řekl rázně v krátkém rozhovoru pro pořad Showtime Štefan Margita.

První úsměv Margity po smrti Zagorové: Žal zahání prací

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
31. 12. 2022 • 11:59

Pokud jsem zaznamenala, tak Margita má svoje příbuzné od sourozenců, proč by měl odkazovat někomu cizímu majetek? To máte asi zbytečné starosti.

pragver
30. 12. 2022 • 12:58

Takové jako hraní na roztomilou vnučku osamělého Margity, by mohlo malé zajistit do budoucna i docela slušné dědictví.... !

Uživatel_296885
30. 12. 2022 • 09:41

Bohužel. Dcera s manželem jsou vypočítavý ksindl a líbí se jim podlézat slavnému bohatému vdovci a čekat, co z toho kápne. Na vlastní babičku lehce zapomněli.

Sýkorka Borka
29. 12. 2022 • 17:08

Niekedy sú naozaj cudzí ľudia bližší,ako vlastní...

Uživatel_5541667
29. 12. 2022 • 16:15

Bara tiez nie je uplne v poriadku, ked vianoce radsej travi s margitom ako so svojou mamou.. mama nie je vzdy dokonala, ale je to mama… no ale margita musi niekomu nechat deficstvo.. to je dost silna motivacia kydat sj na vlastnu mamu.. cele zle toto divadlo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.