Rok po smrti Hany Zagorové (†75): Utajovaný koncert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rok po smrti Hany Zagorové (†75): Utajovaný koncert!

Zagorka milovala Lucernu stejně jako Gott.
Zagorka milovala Lucernu stejně jako Gott.  (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Fanoušci Haničky Písničky zajásají! Ještě před Poctou Haně Zagorové (†75), jež se chystá na příští únor v největší české hale, se podle zjištění deníku Aha! uskuteční koncert v její milované Lucerně.

Na legendární pražský sál nedala devítinásobná Zlatá slavice dopustit stejně jako Karel Gott (†75). Desítky let tu pořádala své narozeninové a hlavně vánoční koncerty, které měly nezapomenutelnou atmosféru. I letos se Lucerna rozezní jejími hity. „Hanička bude přítomná v záznamu,“ potvrdil Aha! producent Luboš Kříž. Vstupenky na koncert, který se koná 19. prosince, se začnou prodávat už 6. září. Ten den by Zagorová slavila 77. narozeniny. „Koncepce koncertu bude stejně jako pocta příští rok v únoru v O₂ areně podle Hančina scénáře,“ prozradil producent.

Rok od smrti Zagorové: Jak na ni vzpomíná Jitka Zelenková?

Video se připravuje ...

„Ale účinkovat budou jiní umělci, protože ne všichni mají v dané termíny volno,“vysvětlil Kříž. Právě on zpěvačce v minulosti zorganizoval 11 vyprodaných úspěšných koncertů v Lucerně. „Přemýšleli jsme o tom, že na Haničku pak ještě společně zavzpomínáme v Mramorovém sále, jako tomu bývalo, když s námi byla,“ dodal producent. Právě tam totiž přátelé a spolupracovníci Haničky Písničky pravidelně končívali úspěšná vystoupení.

Konečně klimatizace

Právě koncertní část slavného paláce Lucerna, který vznikl již na počátku 20. století, se od května rekonstruuje. V prosinci by diváci už měli usednout v klimatizovaném sále. Také sociální zařízení prý dozná výrazných změn k lepšímu.

Koncert Štefan Margita a hosté v 02 aréně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.