Prasklo poslední tajemství Zagorové! Haničce to trhalo srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Prasklo poslední tajemství Zagorové! Haničce to trhalo srdce

Hana Zagorová
Hana Zagorová (Divadlo Kalich)

Rozhodnuto! Pocta Haně Zagorové (†75), od jejíhož odchodu uplyne příští sobotu rok, se uskuteční 6. února příštího roku v O₂ areně. Galakoncert věnovaný devítinásobné Slavici proběhne podle jejího scénáře!

Zpěvačka ho připravovala ke svým 75. narozeninám v Lucerně. Oslava se ale kvůli covidu nekonala. Haničce Písničce to tehdy trhalo srdce. Byla moc nešťastná, ale lékaři byli neoblomní.

Pod balkonem

Zagorce sice tehdy přišel pod balkon zahrát »Happy Birthday« její oblíbený Boom!Band v čele s Jiřím Dvořákem (59), ale koncertu s ním se musela kvůli postcovidovým problémům vzdát. Nyní si koncepci, kterou s láskou připravovala pro své příznivce, vypůjčil štáb, jenž poctu v areně připravuje. Zazní pochopitelně její největší hity v podání přátel ze showbyznysu a doprovázet je bude právě Boom!Band.

Koncert Štefan Margita a hosté v 02 aréně

Video se připravuje ...

Bez Margity

Vdovec Štefan Margita (67) se zatím příprav nezúčastnil. „Nezlobte se, do šestadvacátého srpna nic neorganizuju, nemohu,“ sdělil deníku Aha! operní pěvec. Právě v ten den je bolestné výročí smrti jeho milované ženy.

Mohli by zazpívat

Podle informací deníku Aha! byli zatím osloveni např. zpěváci Petr Rezek (80), Standa Hložek (68), Petr Kotvald (64) a zpěvačky Monika Absolonová (46), Leona Machálková (56) či Marta Jandová (49).

Rok od smrti Zagorové: Jak na ni vzpomíná Jitka Zelenková?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
strng
19. 8. 2023 • 15:38

Ta Zelenková mele úplné hovadiny.Zagorova byla určitě zvědavá na nějakou sboristku od Gotta co líhala se Štaidlem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.